Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Chef

Candles Scandinavia AB · Örebro · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som...
Framför allt tycker det låter intressant att vara med på Candles tillväxtresa! Med tanke på bolagets framfart både historiskt och framöver är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö, är utvecklingsorienterad, vill vara med att skapa en renodlad teknisk funktion, utveckla nuvarande processer och arbetssätt samt är stark och trygg i ditt ledarskap med förmågan att inspirera och motivera andra. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där driv, kvalitet och engagemang värderas högt.

I rollen som teknisk chef har du det övergripande ansvaret för maskinerna i vår produktionsanläggning, underhållsplaner, reservdelar samt löpande och förebyggande underhåll. Vidare kommer du att arbeta med att effektivisera strukturen, processerna, arbetsmetoder och att implementera ett underhållssystem med syfte att lyfta nivån från avhjälpande till förebyggande underhållsarbete. Du kommer även att arbeta med utveckling av verksamheten för att säkerställa hög produktivitet, en god produktionskvalitet och en säker arbetsmiljö. Vi står inför en ny fas i verksamhet där vi kommer att flytta till helt nya produktionslokaler under år 2023. Detta innebär att du kommer ta en aktiv del i – och ansvara för – de tekniska installationerna i den nya fabriken. Kort sagt kommer du ha en mycket stor påverkan på hur den nya produktionsanläggningen kommer att utformas.

Vår produktion bedrivs i dagsläget i två-skift, fem dagar i veckan där varje skift har en driftledare. Vidare har vi i organisationen i dagsläget fyra maskinoperatörer som kommer att rapportera direkt till dig.

Vi tror att du är en trygg ledare som brinner för att leda en operativ verksamhet där kunder, människor, metoder och processer står i centrum. För att passa i rollen tror vi att du tidigare har arbetat i liknande roller inom tillverkande industri.

Du rapporterar till bolagets COO där funktionerna Inköp och Planering, Teknik, Lager och R&D ingår.

Vem är du?
Vi ser att du har en relevant maskinteknisk eller el-/automation teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har dokumenterat god erfarenhet av att driva och utveckla en teknisk organisation och dess arbete i en producerande verksamhet. Du har den teoretiska förståelsen och strukturen med dig vad modernt/effektivt underhåll innebär och har arbetat i en motsvarande och ledande roll i minst 5 år hos ett företag som arbetar med Lean eller motsvarande metodik. Du har också varit med om att leda och driva olika projekt för maskininvesteringar med syfte att öka effektivitet och tillgänglighet av utrustning.

Vi söker dig som vågar utmana, trivs i en förändringsmiljö och som har en god analytisk förståelse med koll på ekonomi. Du är beslutsför samtidigt som du är ödmjuk och tar dig tid att lyssna på folk ute i verksamheten.
Potentialen är stor med många lågt hängande frukter. Vi söker dig med tålamodet, envisheten och som ovan nämnt den bevisade kunskapen att du tänker rätt och får med dig folket på vägen. Flytande svenska och engelska krävs då många av våra maskinleverantörer kommer från olika delar av Europa.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt mycket stora tillväxtambitioner. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till en stark personlig utveckling och stor påverkan på hur rollen utformas.

Anställningsform
Tillsvidare, heltid, dagtid
Kollektivavtal finns
Fast månadslön

Så ansöker du
Klicka på "Ansök nu" knappen och skicka CV samt personligt brev märkt "Teknisk Chef".

Sista ansökningsdag: 2022-05-15
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!".

Kontakt
Christian Borell, COO
070-689 24 33
christian.borell@candles.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Candles Scandinavia AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Christian Borell

070-689 24 33

Dela jobbannonsen