Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Applikationskonsult till Barium

Barium AB · Stockholm

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN:
Vi söker en Applikationskonsult till Barium som med sitt driv och ambition hjälper till att implementera deras innovativa plattform Barium Live hos några av Sveriges mest spännande bolag. Ditt bidrag kommer att säkerställa kunders framgång genom proaktiva konfigurationer och integrationer.

Rollen innebär att man ofta arbetar i verksamheter som kännetecknas av hög förändringstakt vilket kräver att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Med Bariums stora kundfokus behöver du ha en positiv inställning och känsla för kvalitet.

Vi ser gärna att du besitter kunskaper att leda, hålla workshops och att vara i leverns. Du är duktig på kravanalys och att omsätta behov till lösning.

Bariums kunder arbetar på svenska och engelska och därför vill vi att du också behärskar båda språken.

VI SÖKER DIG SOM:
Vi tror att du har en tekniskt eller IT-bakgrund. Du kan med fördel programmera och helst i JavaScript då det används i flera av verktygen. I grunden har du en högskoleutbildning och gärna arbetslivserfarenhet som projektledare eller konsult i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Du ska ha erfarenhet av kundnära införandeprojekt. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att modellera, simulera och automatisera flöden och processer. Har du utbildat dig inom och har erfarenhet av digitala processer och dessutom har jobbat med DPA-plattformar, RPA, Automation Anywhere, eller liknande så är det ett stort plus men inget krav.

Du är van att agera diskussionsledare på workshops och arbeta med människor med olika kompetenser och ansvar. Viktigast är din förmåga att sätta sig in i kundens krav och att kunna omsätta den i form av lösningsförslag och rekommendationer.

Du kommer att:
 • Hålla workshops hos kund och fånga krav och behov för processapplikationer
 • Modellera affärsprocesser i BPMN 2.0 i vår SaaS plattform Barium Live
 • Designa snygga webbformulär i vår formuläreditor
 • Implementera integrationer
Önskade färdigheter:
 • Inneha kunskap kring JavaScript
 • Kunna kommunicera så verksamhet förstår, agera som länk mellan beställare och IT
 • Ha hög energi och positiv attityd, ta egna initiativ
 • Vara duktig på att organisera, strukturera och planera projekt
 • Vara passionerad kring customer success
 • Vilja ha kul på jobbet och villig att göra det lilla extra
OM KUNDFÖRETAGET:
Barium AB utvecklar marknadsledande lösningar inom Low-code och Digital Process Automation. Genom vår SaaS plattform “Barium Live” erbjuder vi en molntjänst som gör att företag och organisationer snabbt kan digitalisera och effektivisera manuella processer utan programmering eller långa införandeprojekt. Plattformen gör det möjligt att digitalisera och automatisera affärsprocesser inom en mängd olika områden - exempelvis inom Supply Chain, HR, Inköp, Kundtjänst, Ekonomi och Kvalitet.

Barium har kunder inom branscher som Retail, Fastigheter, Tillverkning, Hälso- och sjukvård samt Offentlig sektor. Vi har kontor i Göteborg och Stockholm, och finns även representerade internationellt genom partners. Barium arbetar med välkända och intressanta organisationer, t.ex. IKEA, ABB, Essity, NetOnNet, Vasakronan, Selecta samt flera kommuner, landsting och myndigheter.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Barium.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Frontend, Javscript, HTML, CSS, DPA, RPA

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barium AB

Placering

Stockholm