Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk agil testare

System Verification Växjö · Växjö · Ansök senast 22 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av testning, uppskattar att arbeta i agila IT-miljöer och vill växa med en arbetsgivare som delar samma värde för kvalitet som dig – då kan vi vara en bra match som din nästa arbetsgivare. System Verification är norra Europas största och ledande IT-konsultföretag med specialisering på kvalitetssäkring av mjukvara.

Vi värdesätter din kompetens och investerar i din utveckling i den riktning du vill gå inom din QA-karriär, men också att du har tid och energi för dina andra intressen utanför jobbet. Vi tror på Quality in every aspect of life!


VAD VI ERBJUDER DIG

Hos oss får du möjlighet att dela och få kunskap med andra kompetenta kollegor som delar samma passion för QA som du. Med oss kan du bygga en karriär som specialist inom ditt område och vara en del av ett konsultbolag där alla har samma mindset kring test och kvalitet. Vi värdesätter att ha roligt tillsammans vilket vi gör genom att ha gemensamma After Works, middagar, gaming och att spela padel och brädspel för att nämna några saker vi hittar på tillsammans. Varje år arrangerar vi en konferensresa där alla anställda deltar som är en av årets höjdpunkter.

Vi har stort fokus på kompetensutveckling i den riktning du vill gå och det är en av våra främsta styrkor som nischat expertbolag. Tillsammans med din närmaste chef utformar ni en individuell utvecklingsplan för att uppnå dina mål, antingen i en ytterligare djupare teknisk riktning eller mer mot agilt ledarskap, eller kanske både och! Utöver detta erbjuder vi även interna kurser och utbildningsprogram, externa kurser och certifieringar, mentorskap och ett stort internt globalt QA-nätverk för att ge några exempel.

På System Verification har vi en familjär känsla och ger en trygg anställning med god balans och flexibilitet mellan arbete och fritid. För oss är det hybrida arbetssättet det nya normala, vilket vi stödjer genom att erbjuda dig möjligheten att inreda ditt eget hemmakontor med möbler och IT-utrustning, som System Verification tillhandahåller.

När vi anställer dig är det inte med ett specifikt uppdrag i åtanke. Om båda parter känner att detta är en bra matchning för varandra så är vi säkra på att vi kan hitta spännande uppdrag tillsammans med dig i linje med din utvecklingsplan.


KVALIFIKATIONER

  • Några års erfarenhet inom teknisk testning. Du har en passion för kvalitet och anser att testning är ett ansvar för alla i teamet snarare än en person.
  • Du är van att arbeta i utvecklingsprojekt med processer och metoder. Du har även erfarenhet av komplexa systemlösningar.
  • Du är flytande i både svenska och engelska och kan använda båda språken i ditt dagliga arbete (muntligt och skriftligt).


MERITERANDE

  • Du har erfarenhet av att arbeta enligt agila metoder.
  • Du har erfarenhet av SAFe eller har en SAFe-certifiering.
  • Du har praktiska kunskaper inom programmering, samt praktisk erfarenhet av olika utvecklingsverktyg.


OM OSS

System Verification är norra Europas största och ledande konsultbolag inom kvalitetssäkring av mjukvara, specialiserade på avancerad övervakning av kvalitet. Genom att använda best practice QA-metoder och AI-insikter hjälper vi våra kunder att leverera goda slutanvändarupplevelser. Tillsammans med oss får våra kunder en strategisk partner som fokuserar på innovation, effektivitet och säkerhet.

System Verification har cirka 300 anställda i Malmö (HQ), Helsingborg, Göteborg, Stockholm, Jönköping/Växjö, Linköping, Bonn, Frankfurt, Hamburg, München, Warszawa och Sarajevo. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

System Verification Växjö

Placering

Växjö

Kontaktperson

System Verification Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons