Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikintresserade sökes till uppdrag i Malmö

Teknikintresserade sökes till uppdrag i Malmö

JKS Sverige · Malmö · Ansök senast 1 juni (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker dig som värdesätter kvalité och som är beredd att prestera sitt allra bästa! Du har en god läsförmåga och kan ta del av instruktioner, är kommunikativ och arbetar strukturerat. Som person är du bekväm med att arbeta mot styrda mål och motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av ett högt tempo. Du tycker om när det är mycket att göra, få ta ansvar och se till att saker och ting blir gjorda. Vi på JKS Sverige letar efter produktionsmedarbetare som ska arbeta på uppdrag hos vår kund i Malmö. 

Arbetsuppgifter
Efter en gedigen introduktion och upplärning kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Utföra arbete i mikrostop
  • Mjuklöda
  • Arbeta med härdplaster
  • Arbeta enskilt eller i en arbetsgrupp med styrda takttider
  • Förbättrar arbetsmetoderna så att arbetet går smidigare
  • Strävar efter att förbättra och förenkla arbetssätt och rutiner. Gärna med grundtankarna på ”Lean värde”


Vi söker ett antal medarbetare för både kortare och längre uppdrag. Arbetstiderna är till en början 7.30-16.00 och går sedan över i 2- och 3 skift.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper
Du har ett intresse för teknik och gärna lödning och elektronikproduktion med inriktning på slutmontage och test. Med andra ord finns det inget krav på att du ska ha lödat i arbetslivet eller har utbildning inom området. Vi letar helt enkelt efter nyfikna och metodiska personer som vill bygga en rolig karriär. Du har alltid kunden i centrum samtidigt som du arbetar för att din avdelning når sina kvalitétsmål och leveransprecision. Meriterande om du kan Engelska.

Om JKS
JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen. Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss. 

Ansök
Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Martin Jörhov, på telefonnummer 0709-68 30 35, vid frågor om tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

JKS Sverige

Placering

Malmö

Kontaktperson

JKS Sverige AB

Dela jobbannonsen