Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikintresserad projektassistent till växande solkraftsbolag i framkanten

Teknikintresserad projektassistent till växande solkraftsbolag i framkanten

Sunny Future AB · Täby · Ansök senast 8 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Sunny Future installerar solcellspaneler på hus av olika slag, villor, fritidshus, flerbostadshus och företagslokaler. Ett brett spann men det som är gemensamt för alla är att vi älskar att göra ett riktigt bra jobb och vi använder bara de bästa materialen. Vi vågar säga att vi är petigare än de flesta och hamnar ofta i spännande och ovanliga projekt. Vi är
Sveriges enda auktoriserade installatörer av världens bästa solcellspaneler
(SunPower).

Vi är ett litet gäng som lagom långsamt växer. Nu behöver vi verkligen få lite avlastning kring administrationen av alla projekt. Vi söker därför dig som vill jobba inom ett område som är bland det hetaste och viktigaste: energiomställningen. Elektrifieringen går hisnande snabbt och behoven av mer el är gigantiska och kommer att växa ännu mer de kommande åren.

Eftersom vi är ganska få, som gör ganska mycket, så söker vi dig som är tekniskt intresserad och riktigt bra på att hantera datorer. Du får gärna vara lite småkär i Excel och ha lätt att lära dig andra programvaror för tex projekthantering (vi har just börjat använda Asana t.ex.) och olika design- och beräkningsprogram. Du bör gilla siffror och kunna räkna. Du måste vara bra på svenska i tal och skriftligt. Du kommer läsa en del på engelska, och även skriva och tala en del. Du behöver inte kunna skriva romaner men göra dig förstådd i alla fall.

Du kommer hjälpa till i alla de olika administrativa delarna i leveransprocessen, som exempelvis att förbereda installationer med plocklistor, vind- och snölastberäkningar, checklistor för projektet, anmälan till nätbolag, efterkalkyler osv.

Det är bra om du är lösningsorienterad och klarar att jobba självständigt. Vi förväntar oss inte att du kan allt vi gör från dag 1 såklart och vi letar mer efter en sjyst lirare med rätt attityd som kan och vill lära mer. Med tiden kanske du leder projekt helt sjävl. Om du råkar vara ett solcellsfullblodsproffs får du såklart också höra av dig... I annat fall hjälps vi åt så du får lära dig steg för steg. Vi vill ständigt förbättra oss, både i själva installationerna och övriga processer så vi ser fram emot dina idéer till hur vi kan bli ännu bättre och vassare.

Mycket av arbetet sker på kontoret men även ute hos kund. Du behöver ha körkort och tillgång till bil är nog nödvändigt, i alla fall på sikt. Kontoret ligger i Täby men när du kommit igång behöver du inte åka till kontoret varje dag om det är bättre att du jobbar på distans.

Eftersom vi tänker växa även framöver finns möjligheter att utvecklas åt olika håll inom Sunny Future, så erfarenheter av så skilda saker som bokföring eller praktiskt arbete inom byggsektorn kan vara bra inför framtiden. På samma sätt är det ingen nackdel om du har BE-kort och inte lider av höjdskräck om du graviterar mer åt de praktiska delarna i projekten framöver.

Du kommer ha mycket kommunikation både med kunder, underleverantörer, partners och internt via telefon, email, dokumentation och face-2-face.

Låter det som ett jobb för dig? Skicka ett mail till Carina på jobb@sunnyfuture.se och berätta vem du är, vad du gjort tidigare och annat vi borde veta. Tillträde när vi hittat rätt, lön beror på vad du kan tillföra.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sunny Future AB

Placering

Täby

Kontaktperson

jobb@sunnyfuture.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons