Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikintresserad montör för resande uppdrag!

Teknikintresserad montör för resande uppdrag!

OnePartnerGroup Borås AB · Borås · Ansök senast 8 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

 Har du ett intresse för teknik och verktygsvana? Har möjlighet att vara på resande fot under vardagar? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu en montör för ett resande uppdrag med start vecka 6 på obestämd ort! Som montör kommer du arbeta mot kunder inom sjukvården. Arbetet innebär montering och lödning av plaströr med hjälp av ritningsavläsning. Arbetet sker stegvis, innebär finmekaniska moment. Arbetet är förlagt måndag till torsdag med varierande arbetstider. Du tillsammans med dina kollegor avgör hur arbetsdagarna läggs upp och under vilka tider arbetet ska utföras för att slutföras på bästa vis. 

Uppdraget är förlagt under 8-10 veckor och arbetsplatsen kan variera. Kommande uppdrag kan vara förlagda på andra orter och därför bör du ha möjlighet att vara på resande fot måndagar till torsdagar. Kundens huvudkontor ligger i Borås och man utgår därifrån. 
 

Krav

Gymnasieutbildning (gärna inriktning el- eller hantverk)
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 
- Arbetslivserfarenhet av montering och tekniskt arbete 
- B-körkort 

Villkor
Start: V6
Ort: Ospecificerad ort
Arbetstider: Arbetet är förlagt måndag till torsdag, varierande arbetstider 
Omfattning: Heltid 

Din profil
Vi söker därmed dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Som person är det viktigt att du är noggrann, ambitiös och kvalitetsmedveten för att möta kund företagens kvalitetsnivå. Det är av allra högsta vikt att du är självgående i ditt arbete då man vid flera tillfällen arbetar ensam. Vi tror att du kanske har arbetat med montering och tekniskt arbete tidigare, men vi lägger stor vikt vid din personlighet och arbetsmoral. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknik- och el intresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. 


Ansökan
Känner du att denna tjänst är något som passar dig, sök redan idag, urval sker löpande!

Ansökningar tas endast emot via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Borås AB

Placering

Borås

Kontaktperson

OnePartnerGroup Borås AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons