Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikinformatör till USNR i Söderhamn

Teknikinformatör till USNR i Söderhamn

Clockwork · Söderhamn · Ansök senast 13 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget
USNR i Söderhamn utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 2000 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Vår uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt att tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet under lång tid.

För att lyckas med detta ser vi till att hela tiden inhämta och ta fram ny kunskap. Att vi har lätt för att ta till oss och ta fram ny teknik, samt anpassa oss till nya förhållanden, visar våra många framgångsrika år i branschen. USNR står för stabilitet, kunskap och tillgänglighet. Inom begreppen inryms många av de förnämsta styrkor som utgör grunden för vår verksamhet, något som våra kunder och medarbetare kan känna trygghet i.

Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn, Västerås och Mariannelund och sysselsätter cirka 200 personer i Europa. Läs mer här: www.usnr.com

Har du ett stort intresse för teknik och har lätt för att uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt i skrift? Är du samtidigt strukturerad och kvalitetsmedveten? Då kan den här tjänsten passa dig! Vi fortsätter att växa och utökar nu vårt team på konstruktionsavdelningen med en teknikinformatör.


Dina arbetsuppgifter
Som teknikinformatör hos oss kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta med framtagning av den tekniska dokumentationen där du anpassar och utarbetar manualer samt instruktioner för våra olika produkter och målgrupper. Du ingår i vår konstruktionsavdelning som består av kompetenta och motiverade medarbetare och har ett nära samarbete med vår projektavdelning.

I rollen kommer du att visualisera, formge och sätta ord på de tekniska underlagen samt säkerhetsställa att ditt arbete upprätthåller god kvalité och att dokumentationen levereras enligt deadline till våra kunder. Utöver detta kommer du att delta i det tekniska konstruktions- och säkerhetsarbetet (EHS) genom projekten samt utforma våra reservdelskataloger.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Vi har verksamhet över hela världen vilket innebär att det finns stora möjligheter för dig att få utvecklas och utbyta kunskaper globalt.


Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som informatör och har ett stort intresse för teknik samt kan inhämta teknisk information och på ett pedagogisk sätt uttrycka dig i skrift till lättförståeliga instruktioner.

Du är strukturerad och planerar ditt arbete självständigt och har ett metodiskt tillvägagångsätt. Som person är du kreativ och hittar lösningar på gamla problem. Vidare gillar du att hålla dig uppdaterad inom ditt område och har lätt för att samarbeta med andra.

Då vi ingår i en internationell koncern är det ett krav att du känner dig trygg i att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska, har du erfarenhet av att kommunicera på tyska är det meriterande. Vidare har du goda systemkunskaper i framför allt Officepaketet, meriterande är om du har erfarenhet av InDesign.


Ansökan
Sök gärna denna tjänst så snart som möjligt, sista ansökningsdag är den 14 juni 2023. Skicka in din ansökan via www.clockworkpeople.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnéa Hedenberg på telefonnummer: 073 351 27 84 alternativt maila: linnea.hedenberg@clwork.se


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Söderhamn

Dela jobbannonsen

Anmäl annons