Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknikinformatör till Berg Marin

Jobzone · Karlskrona · Ansök senast 25 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknikinformatör till Berg Marin

Vår familjära kund i Karlskrona söker en teknisk informatör till dess team. Berg Marin är ett kompetensföretag för tekniska lösningar gentemot maritima kunder. Vidare tillhandahåller koncernen alla möjliga tjänster inom det marina, allt från tekniska lösningar till reservdelsanalys Vår kund värderar attityd högst av allt och investerar mycket humankapital samt förtroende i sin personal. Är du en lättlärd och flexibel lagspelare med ett intresse för det marina? I sådant fall har du hittat rätt.

Om tjänsten

Som teknisk informatör kommer du få chansen att arbeta med många element inom Integrated Logistics Support (ILS). Arbetsuppgifterna varierar i stor utsträckning men några grundläggande som återfinns i ditt dagliga arbete är, teknisk dokumentation, konfigurationshantering, underhållsanalyser, upprätta installationsguider, diktera serviceintervallstider samt uppföljning av dessa.

I den här tjänsten kommer du få vara med och påverka företagets färdriktning, organisationen befinner sig i ett läge där det finns extremt mycket kompetens in-house som du kommer få ta del av för att sedan vara med att utveckla organisationen.

I denna roll kommer du arbeta mot bland annat montörer och underleverantörer vilket förutsätter att du är en positiv, glad person och en god kommunikatör.

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker efter en person med ett marint intresse samt en positiv och nyfiken attityd. Vår kund ser sig själva som ett lag där dess olika dotterbolag är lagdelar, således är det viktigt att du är en lagspelare som värdesätter och förstår vikten av att tillhöra ett lag. Du är social och utåtriktad, mellan varven kan det bli många bollar i luften och detta kräver struktur från din sida. Vidare är det viktigt att du har en varm och härlig energi som du sprider till dem du möter.

Det förekommer mycket arbetsuppgifter som kräver elkunskap och komponentförståelse, således ser vi att du har en bakgrund inom el/elektronik.

Som nämnt är vår kund benägen att investera i dig som medarbetare och ställer således inga explicita utbildningskrav. Det är dock meriterande att ha erfarenhet av arbete inom maskinteknik mot det marina. Det är också meriterande att ha en utbildning som är, eller kan jämföras med ILS-ingenjör.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning från SUA. Det vill säga du är svensk medborgare och ej återfinns i något straffregister.

Krav
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Intresse för båtar/fartyg och dess tekniska system samt syfte
  • Grundläggande kunskap inom el och elektronik
  • B-körkort
Villkor och förmåner
  • En arbetsmiljö som ombesörjs av ett företag som förstår vikten av god arbetsmiljö
  • En möjlighet att få växa tillsammans med ett tryggt expansivt företag
  • Spännande och varierade uppdrag
  • Möjlighet till intern utveckling och avancemang inom företaget
  • Professionella kollegor med rätt attityd
  • Vår kund kan tänka sig tillsätta tjänsten omgående om rätt person återfinns, annars är det start efter sommaren.
Tjänsten kan komma tillsättas innan sista datum, tveka inte att ansöka nu direkt

Denna tjänst är en hyr-rekrytering och du arbetar således som konsult via oss på Jobzone under din provanställning om 6 månader och därefter går du över till kunden.

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone

Placering

Karlskrona

Dela jobbannonsen

Anmäl annons