Jobbsafari Àr en del avschibsted logo

Tekniker till Work System Bilinredning i Tenhult! 🔧

Tekniker till Work System Bilinredning i Tenhult! 🔧

Work System Sweden AB · Jönköping · Ansök senast 3 mars

Heltid · TillsvidareanstÀllning

Jobbet har utgÄtt och gÄr inte lÀngre att ansöka.

Vad kan vi pÄ Work System erbjuda dig?

Work System utvecklar, sÀljer och installerar utrustning till lÀtta transportbilar med stolthet, enkelhet och snabbhet. Företaget grundades 2009 och har vÀxt kraftigt sedan dess med bland annat 5 gasellutmÀrkelser av affÀrstidningen Dagens Industri. AlltsÄ har vi gjort en fantastisk tillvÀxtresa - och har en minst lika spÀnnande tid framför oss.

Vi Ă€r idag ett hĂ€rligt gĂ€ng pĂ„ drygt 100 medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Holland, Belgien, Frankrike, Spanien, Österrike, Schweiz och Tyskland. Vi tĂ€cker hela Sverige med 24 anlĂ€ggningar och Pro Centers frĂ„n Malmö i syd till Kiruna i Norr.

Bolagets Àgarstruktur utgörs av företagets grundare; David Nord och Jonas Hallenborg samt IKEA-grundaren Ingvar Kamprads stiftelse genom Entreprenörinvest.

Om rollen som Tekniker:

Rollen som tekniker hos oss Àr bred - och din arbetsdag innebÀr stor variation. Din huvudsakliga arbetsuppgift innebÀr montering och installation av bilinredning samt kringprodukter för transportbilar, sÄ som pick-up tillbehör, extraljus, arbetsljus, takutrustning osv. Du kommer fÄ arbeta med bÄde standardinredning och specialbyggnationer i olika stora kundprojekt.

VÄr JönköpingsanlÀggning ligger i samma byggnad som vÄrt huvudlager och kontor i Tenhult. HÀr Àr vi ca 50 anstÀllda i olika roller. I teamet i verkstan fÄr du 6 kunniga och erfarna kollegor. Du Àr placerad i Tenhult men vi hjÀlps Ät inom organisationen och du kan vid behov komma att arbeta pÄ andra anlÀggningar.

Vi söker dig som



 Ă€r en praktisk, hĂ€ndig och social person. Vi Ă€r ett ungt och snabbvĂ€xande företag och lĂ€gger stor vikt vid att du ska vara lika driven, passionerad och engagerad som oss. DĂ€rför tror vi att du trivs med att jobba i en sjĂ€lvstĂ€ndig roll - men Ă€r samtidigt en sjĂ€lvklar lagspelare.

Du trivs med ordning & reda pÄ arbetsplatsen och strÀvar efter ett effektivt arbetssÀtt dÀr smÄ stÀndiga förbÀttringar Àr en del av vardagen.

Vi ger dig en gedigen introduktion vid anstÀllningens start och du blir certifierad i att installera vÄr inredning och vÄrt sortiment. Vi ger möjlighet till fortsatt utveckling i rollen genom bÄde interna och externa utbildningar.

Du har lÀtt för att kommunicera, och gör detta obehindrat pÄ svenska i tal och skrift.

Minst en av följande punkter stÀmmer vÀl in pÄ dig:

  • Du har ett intresse för bilar - och mekar gĂ€rna pĂ„ fritiden
  • Tidigare erfarenhet av arbete med fordon i en roll som mekaniker eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av arbete med elinstallationer

Du har med fördel utbildning inom ellÀra, teknik eller fordonsteknik. Har du erfarenhet frÄn pÄbyggarbranschen ser vi det som ett stort extra plus hos dig men vi kommer utbilda dig i vÄrt sortiment och installation.

B-körkort Àr ett krav för tjÀnsten.

Vad kan vi pÄ Work System erbjuda dig?

VÀlkommen till en spÀnnande miljö, i ett företag prÀglat av entreprenörskap, familjeanda, glÀdje och ett stort mÄtt av utmaning för dig som Àr redo att ta nÀsta steg!

Vi erbjuder en marknadsmÀssig lön, pension, försÀkringar, friskvÄrdsbidrag och andra hÀlsofrÀmjande aktiviteter, AW, julfester och andra teamaktiviteter i vÀrldsklass:)

Vi Àr ett Great Place to Work!

Varje Är utvÀrderar Great Place to Work organisationer för att ge dem ett mÄtt pÄ arbetskultur och sin insats som arbetsgivare. I undersökningen bedömer medarbetarna verksamheten utifrÄn trovÀrdighet, respekt, rÀttvisa, stolthet och kamratskap.

"Hos oss hittar du inga lÄnga beslutsvÀgar - och heller ingen hierarkisk organisation. Stolthet, enkelhet, snabbhet, ambassadör och glÀdje Àr inte bara vÄra vÀrdeord - utan nÄgot som skapat kulturen och kÀnslan pÄ vÄra anlÀggningar och kontor runt om i vÀrlden".

VÄra engagerade medarbetare Àr en av vÄra viktigaste resurser och viktig bidragande faktor till vÄr affÀrsmÀssiga framgÄng. Att bli certifierade Àr en viktig bekrÀftelse pÄ den familjÀra kÀnsla, genuina engagemang och stolthet som finns hos oss!

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Tenhult, utanför Jönköping

Omfattning: Heltid

Lön & förmÄner: Vi erbjuder en marknadsmÀssig fast lön, vinstdelning, tjÀnstepension, försÀkringar, utbildning och övriga förmÄner som friskvÄrdsbidrag, friskvÄrdstid, padelbana, teamaktiviteter etc.

Arbetstider: MĂ„n-fre 7-16

Är detta du eller nĂ„gon du kĂ€nner?

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjĂ€nsten kan komma att tillsĂ€ttas innan ansökningstiden Ă€r slut - skicka dĂ€rför in din ansökan direkt! đŸ‘‡đŸŒ

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Work System Sweden AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Work System Sweden AB

Dela jobbannonsen

AnmÀl annons