Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker till Vattenfall!

Vattenfall · Nyköping · Ansök senast 20 feb. (22 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vattenfall är ett företag med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus. Vi söker nu efter dig som vill bidra med att säkerställa eldistributionen i samhället och som vill gå in i rollen som tekniker och bredda din kompetens genom en varierande vardag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten:
Du erbjuds en bred tjänst med varierande vardag. Det förekommer både självständigt arbete och arbete i grupp tillsammans med kollegor eller underleverantörer. Tjänsten är belagd i Nyköping eller med hemstationering på valfri ort inom Södermanland.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter:
I rollen som tekniker hos Vattenfall ingår både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans (inom spänningsintervallet 0,4-24 kW). Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av underentreprenörerna. Dagsresor inom Södermanland kommer ingå och beredskap. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Nybyggnad av elnät
  • Ombyggnation och förstärkning av elnät
  • Felsökning/felavhjälpning på luftlinje- och kabelnät
  • Nyanslutningar
Vi söker dig som:
Vill ha ett utvecklande arbete där kunden är i fokus. Du har lätt för att förstå helheten och är tekniskt lagd samt tycker om utomhusarbete. Vidare ser vi att du har:
  • Elteknisk gymnasieutbildning och gärna arbetslivserfarenhet av arbete inom eldistribution/elinstallation
  • B-körkort, eftersom att dagsresor förkommer i tjänsten
  • Goda kunskaper i svenska och gärna också kunskap i engelska
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom eldistribution.

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vattenfall. Vi söker dig som är ambitiös, driven och kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du kan bidra med gott samarbete, engagemang och serviceanda. Du tar ansvar när det gäller kvalitét och resultat och att arbeta säkert och noggrant i alla moment är en självklarhet för dig.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Nyköping eller på valfri ort inom Södermanland
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vattenfall

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Marija Biletic

marija.biletic@pn.se

Dela jobbannonsen