Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker till Falun

Randstad · Falun · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en tekniker som ofta ser dem där lösningarna som ingen annan ser? Gillar du varierande arbetsuppgifter och arbetsmiljö? Gillar du dessutom att ge god service och leverera hög kvalitet till kund? Då bör du läsa vidare!

Vi söker nu en tekniker för ett uppdrag till vår kund Industrigummering i Falun på 6 månader med avsikt till anställning hos kund efter inhyrningsperiod.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos vår kund Industrigummering i Falun. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

I rollen som tekniker kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom verkstad och industri. Exempel på arbetsuppgifter är: 

  • Maskinverkstad, reparation och svarvning
  • Byte och reparation av transportband 
  • Däckverkstad, byte och reparation
Det kan förekomma resor i tjänsten.
Arbetstid måndag-fredag 07.00-16.00

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning samt har några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. B-körkort är ett krav. Vi söker dig som är tekniskt intresserad och som gillar att  leverera god service och hög kvalitet till kunder. Du är också noggrann, driven och plikttrogen som person. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas, vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-04. Ansök gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om företaget

Industrigummering arbetar med gummering av industridetaljer, försäljning och service av transportband samt försäljning och service av däck och fälgar.
Dem arbetar i huvudsak med kundanpassade lösningar och vi strävar efter att hålla en mycket hög servicegrad.

Industrigummering i Falun AB startades 1975 och har genom åren specialiserat sig på vad firmanamnet står för, nämligen allt i gummi för industriella ändamål. Gummering är i dag ett miljövänligt alternativ till nyköp. Genom att gummera om valsar, hjul och industridetaljer kan man återanvända ståldetaljerna ett flertal gånger och kostnaden för en gummering är oftast låg i jämförelse med vad det kostar att köpa till exempel en helt ny vals.

Styrkor som kännetecknar Industrigummering är;
Kompetens och erfarenhet
Kundfokus
Kvalitet
Lokal närvaro
Arbetsmiljö
Miljömedvetenhet

Industrigummering ingår i Ulinco-gruppen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Falun

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons