Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker till Eltel

Eltel · Skellefteå · Ansök senast 17 okt.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli del av ett företag som alltid är först på bollen och där möjligheterna är obegränsade? Har du ett tekniskt intresse, tycker om problemlösning och att vara ute i naturen? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Tekniker hos Eltel!

Professionals Nord söker för Eltels räkning två Tekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel under sex månader. Intentionen är att du därefter ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

När du blir del av Eltel erbjuds du en rad fina förmåner, allt för att du ska trivas i din anställning. Utöver ett fritt, varierat arbete med goda karriärmöjligheter och kompetenta lagspelare till kollegor, erbjuds du även:
  • Friskvård
  • Bättre kollektivavtal än branschen
  • Arbetstidsförkortning
  • Extra ersättning vid föräldraledighet
  • Betald läkarvård upp till högkostnadsskydd
  • Betalda läkemedel upp till högkostnadsskydd
  • Betald ledighet vid flytt
  • Med mera
Arbetsuppgifter:
Som tekniker hos Eltel erbjuds du ett varierande och stimulerande arbete hos ett företag som är mån om sina anställda. Största delen av arbetet är ute på fält där du bland annat arbetar med att konfigurera och montera aktiv utrustning, klättra i mast eller svetsa fiber. Som Tekniker finns flertalet olika områden att rikta in sig på, bland annat kan du arbeta i mast, med kabelförläggning eller runt spårområde på järnvägen. Du har även chansen att påverka din egen lön då du erbjuds arbete på jour. Företaget står för all nödvändig utbildning och månar om att du som anställd ska komma in i din rätta roll på ett så bra sätt som möjligt. Här står kvalitet och säkerhet högt på dagordningen. Resor förekommer i tjänsten.

Vi söker dig som:
Har ett tekniskt intresse och nyfikenheten att lära dig arbetet som tekniker hos Eltel. Vidare tror vi att du tycker om att skruva och att arbeta med händerna. Att arbeta i högt tempo ser du som roligt och du sporras av höga mål. Det är meriterande om du har tidigare teknisk erfarenhet av fiber eller elinstallationer men inget krav. Körkort B samt svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Då arbetet är säkerhetsklassificerat kommer utdrag ur belastningsregister och kronofogdemyndigheten att krävas innan eventuell anställning.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå/Skellefteå med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Information om Eltel:
Eltel har över 20 års erfarenhet av infranätsbranschen och de planerar, bygger, ansluter och underhåller samhällsviktiga el-och kommunikationsnät. Den tekniska utvecklingen inom deras bransch går fort och ligger i framkant. Deras lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Hos Eltel blir du en viktig del av ett team som sätter säkerhet i det dagliga arbetat främst och de är stolta över resultatet av deras arbetsmiljöarbete. Tillsammans med deras kunder arbetar de aktivt för att minska sitt miljöavtryck, bland annat genom återvinning av material samt hur de tankar och kör sina bilar.

Deras kultur präglas av omtanke till varandra, stort engagemang och ansvarstagande för att lösa sina uppdrag och hoppas du vill bli en del av deras team!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eltel

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Josefine Häggström

josefine.haggstrom@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons