Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker Stockholm

KONE AB · Stockholm · Ansök senast 15 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en engagerad och positiv Tekniker med inriktning mot el/automation/elektronik och förebyggande underhåll. Som tekniker hos oss på KONE arbetar du med helhetsansvar i ditt distrikt med en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Vi vill även att du har vana att ta rollen som "förste man" och vara navet i teamet, löpande agera som ett operativt stöd till ansvarig Distriktschef. Du tar gärna initiativ att tillsammans med ansvarig chef att föra verksamheten framåt, och med dina tidigare breda erfarenheter från avancerad felsökning blir en viktig kugge för hela teamet.

Våra marknadsledande hissar levereras nu med inbyggda uppkopplingar, vi levererar uppkopplade underhållstjänster till våra kunder som innebär att du kommer jobba med digitala lösningar. Denna kunskap har du skaffat dig genom din utbildning, eller genom att ha ett genuint intresse för digitalisering och uppkopplad teknik. Du behöver inte vara en expert på programmering, men behöver förstå hur det funkar och vara intresserad av vad det kan ge våra kunder.

Rollen innebär att du ansiktet utåt för företaget, och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper. Du kommer ha dagliga kontakter med kunder och finns som stöd för att minimera störningsfria flöden i fastigheterna. Därför är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och är serviceinriktad. Har lätt för att samarbeta med alla typer av människor.

Formella krav

Du har arbetat som Tekniker inom FB/Avhjälpande underhåll i minst 3-4 år och har god vana av självständigt underhållsarbete inom el och mekanik. Krav att du har minst en gymnasial från EL/Automation/Mekanisk/Underhåll eller det vi bedömer likvärdig. Du har ett stort intresse för att metodisk felsökning och hitta lösningar, duktig på elektronik och vara tekniskt intresserad. Har kunskaper inom El grundlära A och B. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du måste hantera digitala handdator, känna dig bekväm att använda mejl och MS Office. Svenska i tal och skrift ett krav samt bra språkkunskaper i engelska. Kommer du från hissbranschen är det meriterande. B Körkort ett krav.

För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, bred tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och har ett intresse för andra människors input. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper hos KONE.

Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen. Servicebil ingår i tjänsten, samt att du utgår från hemmet. Beredskap ingår i tjänsten.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distrikschef Neven Jugo 08-7523521 alt
Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons