Tekniker, renrum och ventilation

Jobbet.se · Uppsala

·

Ansök senast 6 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på CRC söker dig som har erfarenhet av tekniskt arbete, ett högt kvalitetstänk och som trivs med kundkontakter!

Arbetsuppgifter
Som tekniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt arbete med fokus på att leverera hög kvalitet. I rollen besöker du kunder och genomför kontroller, mätningar och valideringar av bland annat renrum, operationssalar, skyddsventilation och sterilluftsbänkar. Våra kunder finns inom olika branscher och är till exempel läkemedelsföretag, bioteknikföretag och sjukhus men också museum och universitet. Vi har många löpande avtal med våra kunder där det ingår återkommande besök, men du kommer också att utföra akuta besök och åtgärder.

Din profil
Du har några års erfarenhet av tekniskt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i renrum, inom ventilation eller inom läkemedelsbranschen. Det är också ett plus om du har eftergymnasial utbildning inom området, exempelvis som ventilationstekniker. Har du också kännedom om GMP (Good Manufacturing Practice)/God tillverkningssed är det meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en van datoranvändare och är kunnig inom Office-paketet. B-körkort är ett krav.

Vår verksamhet genomsyras av hög kvalitet, därför ser vi att du som person är noggrann och ordningsam i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med andra och har ett utåtriktat bemötande, både internt och externt. Vi ser också att du är problemlösande och handlingskraftig för att kunna lösa akuta problem som kan uppstå. Vidare är du strukturerad, korrekt och tydlig i din kommunikation, då det ingår protokoll- och rapportskrivande och dokumentation.

Övrig information
Tjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Du utgår från vårt kontor på Murargatan i Uppsala och besöker kunder i Mälardalen.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 6 december 2020. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobbet.se

Placering

Uppsala