Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker Mölndal

KONE AB · Mölndal · Ansök senast 4 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss på KONE får du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter som Tekniker där du är med och utvecklar och förvaltar våra branschledande förebyggande underhållsmetoder, grundpelarna för att våra kunders hissar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass.

Nu behöver vi stärka upp med fler tekniker och ditt uppdrag kommer bestå av en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Som person är du självgående och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du är tydlig i din kommunikation vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktig.

Du har gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Drift - Underhåll och samtidigt gillar praktiskt arbete. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-01-04. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Placeringsort: Mölndal

Vi ser fram emot din ansökan!


OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 9,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 58 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KONE AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

KONE AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons