Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker med möjlighet att utvecklas!

Nordins Sol & Fiber · Sundsvall · Ansök senast 3 juli (5 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Är du driven och tekniskt intresserad? Trivs du med ett praktiskt arbete där du får använda kroppen som verktyg? Nordins söker just nu händiga personer för kommande uppdrag för ett fiberprojekt där du får en möjlighet att utvecklas i rollen som fibertekniker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker tekniker till Nordins Sol & Fiber. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som tekniker kommer du få möjlighet att gå parallellt tillsammans med en erfaren kollega som säkerställer att du får de bästa förutsättningarna att komma in i arbetet. Genom samarbetet med din handledare kommer du utvecklas i rollen som fibertekniker, till att bli helt självgående.

Som tekniker kommer du byta fiberledningen in i bostadshus, så en sak är säker och det är att du kommer lära dig massor med saker.

Vi söker dig som:
Är arbetsvillig och effektiv i arbetet, vidare har du lätt för att samarbeta och trivs när det är högt tempo. Det är meriterande om du har tekniska erfarenheter inom elinstallationer samt innehar B-körkort, men det är inget krav för tjänsten.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har ett stort intresse för teknik, är en god medarbetare, noggrann och praktiskt lagd.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordins Sol & Fiber

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen