Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker inom lokalnätsunderhåll - Vattenfall Services, Jordbro

Tekniker inom lokalnätsunderhåll - Vattenfall Services, Jordbro

Jordbro · Huddinge · Ansök senast 7 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du serviceinriktad, utmanas av att ta dig an problemlösning och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu tekniker inom lokalnätsunderhåll till vår avdelning i Jordbro!


Din roll som tekniker inom lokalnätsunderhåll

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande fysiskt arbete med tekniskt innehåll. Som tekniker kommer du arbeta med projekt och nätanslutning, felavhjälpning, underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

• Montage av nätstationer och kabelskåp

• Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete

• Felsökning/felavhjälpning och reparation

• Samarbete med våra underentreprenörer i fält

Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av projektledare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.


Dina kvalifikationer

• Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik

• Minst tre års erfarenhet som distributionselektriker, linjemontör, eller stationstekniker

• B-körkort

• Van datoranvändare

• Behärskar svenska i tal och skrift

• Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning är meriterande


För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.


Att arbeta säkert i alla moment är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Daniel Nissén, 076-129 63 50. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82


Fackliga representanter för denna tjänst är: Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Stockholm, Jordbro


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 7 mars 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Följ oss gärna


Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jordbro

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons