Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker för tunga fordon till Engströms Lastbilar

Tekniker för tunga fordon till Engströms Lastbilar

Engströms Lastbilar · Eksjö · Ansök senast 30 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Engströms Lastbilar i Kisa möts framtidsanda och kvalitét i en härlig kombination - nu har du möjlighet att bli en del av ett stabilt företag i förändringsfas där du kan spela en viktig roll på resan. Har du en fordonsteknisk bakgrund alternativt har ett genuint intresse för tunga fordon och vill vara en del av en häftig bransch? Vill du arbeta med branschens största varumärke? Vi söker efter dig som har drivkraften till att lära och utvecklas.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Engströms Lastbilar tekniker för tunga fordon till deras anläggning i Kisa. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Engströms Lastbilar.

Engströms Lastbilar är ett familjeföretag med fokus på nytänkande och arbetar stolt med marknadens bästa varumärken. De månar om både medarbetare och kunder oavsett om du är ny kund hos Engströms Lastbilar eller har känt dem i flera, så är det lika viktigt att du ska känna dig som en del av gemenskapen.

På anläggningen i Kisa finns en komplett verkstad som är väldigt omtyckt bland kunder och där ett team om åtta personer arbetar och har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen. För att du ska få de bästa förutsättningarna i rollen kommer du att genomgå en gedigen introduktion och lära dig av dina kollegor. Du kommer även att kontinuerligt genomföra utbildningar via Scanias utbildningsprogram och övriga samarbetspartner, därav stora utvecklingsmöjligheter.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till amanda.sanden@pn.se

Du erbjuds
  • En stabil och trygg arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter
  • En arbetsplats som genomsyras av teamkänsla och arbetsglädje
  • Ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen. Du behöver inte kunna allt från start, vi hjälper dig rätt på vägen.
Arbetsuppgifter
  • Du kommer att arbeta med service, underhåll och reparationer av tunga fordon, med inriktning på Scania och släpvagnar
  • Säkerställa service i världsklass där fokus ligger på kundnöjdhet i samtliga dialoger
Vi söker dig som:
  • Har en fordonsteknisk utbildning i grunden eller har ett genuint intresse för fordon och teknik samt sysslar med det på fritiden
  • Hanterar både svenska och engelska väl i både tal som skrift då det krävs i dialog med kunder
  • Har B-körkort, saknar du C-körkort så finns det möjlighet att erhålla det via Engströms
  • Har god datorvana
  • Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom el- och hydralikkompetens ser vi de som meriterande
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som tekniker för tunga fordon. Vi söker dig som har en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra kunder nöjda. Vidare kräver rollen att du har förmågan att arbeta strukturerat och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera med samtliga. För denna tjänst kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 07:00 - 16:00
STAD: Kisa

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Engströms Lastbilar

Placering

Eksjö

Kontaktperson

Amanda Sandén

amanda.sanden@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons