Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker, el- och styrteknik

Peges i LJusdal · Ljusdal · Ansök senast 4 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till vårt expanderande dotterbolag thelift+ Elevators söker vi en Tekniker med kunskap inom el- och styrteknik. Du kommer att arbeta med att utveckla och felsöka våra hissar och tillhörande produkter. Vi förväntar oss inte att du kan någonting om våra produkter sedan tidigare, självklart kommer du få en bra introduktion på plats för att du snabbt ska komma in i arbetet och få den kunskap du behöver.

Peges dotterbolag thelift+ Elevators vänder sig mot både den offentliga och den privata marknaden med villahissar, med en gemensam målsättning: nöjda kunder. Utbudet består av plattformshissar med många valmöjligheter för att matcha alla kunders behov. All produktion och utveckling av produkterna sker i vår fabrik i Ljusdal, Hälsingland.

Som Tekniker hos oss får du en varierad roll. Du arbetar på plats i vår fabrik och ingår i en grupp där ditt fokus kommer vara inom el- och styrteknik. Du kommer att utveckla och felsöka våra hissar och tillhörande produkter. Du får självständigt driva och utveckla ditt arbete, men har bra stöd i form av elscheman och duktiga kollegor som utför och monterar arbetet.

Vi erbjuder dig en flexibel och ansvarsfull roll. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar, god stämning och en positiv utveckling.

Vad söker vi hos dig?

Rollen som tekniker inom el- och styrteknik är ny hos oss vilket gör att den kommer att formas efter vem du är och vilka erfarenheter du har med dig. Kanske kommer du från närliggande bransch eller har arbetat med produkter som har någon form av innehåll av el eller teknik. Det viktigaste är att du har goda kunskaper inom el- och styrteknik. Det är meriterande om du har arbetat inom el- eller styrteknik mot hissar. Du är obehindrad i svenska i tal och skrift samt är kunnig i engelska språket. B-körkort är ett krav.

Som person är du självständig med en vana att själv planera dina arbetsuppgifter, där struktur, noggrannhet och ansvarstagande är en självklarhet. Självklart har du en god teknisk förståelse.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Anställningen kommer att vara hos Peges i Ljusdal AB men du kommer att arbeta inom vår verksamhet för hissar - thelift+ Elevators.

thelift+ utmanar hissmarknaden genom att leverera skräddarsydda plattformshissar med ett tydligt fokus på design, inredning och komfort. Vi vänder oss mot de kvalitetsmedvetna som intresserar sig för teknologisk design och komfort, till ett attraktivt pris. Utveckling och tillverkning i Sverige.


Vi kommer att genomföra intervjuer löpande, skicka därför din ansökan redan idag!

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Nils-Göran Pege, 0651-76 60 09.

Vi ser fram emot din ansökan!

Krav

  • Goda kunskaper inom el- och styrteknik
  • Obehindrad i svenska
  • Kunnande i engelska
  • B-körkort

Meriterande

  • Arbetat inom el- eller styrteknik mot hissar


Om arbetsgivaren - Peges i Ljusdal AB

Peges designar och tillverkar hytter till fordon och vi är 50 anställda vid Norrkämsta industripark i Ljusdal. Vi har löpande och nära samarbete med våra kunder när det gäller nya konstruktioner och produkter och vår ledstjärna är TPS, Toyota Production System som genomsyrar hela företaget när det gäller kvalitet och ständiga förbättringar.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Peges i LJusdal

Placering

Ljusdal

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons