Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker - Allmänhändig Husbil/Husvagn

Tekniker - Allmänhändig Husbil/Husvagn

Forsbergs Fritidscenter · Kalmar · Ansök senast 30 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som är
tekniskt kunnig och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och samtidigt behålla en god servicenivå. Du är ansvarstagande och uppvisar ett högt engagemang och en god vilja att bidra till verksamhetens fortsatta positiva utveckling.


Vår anläggning i Kalmar sysselsätter idag 17 personer inom försäljning, verkstad och butik och vi ser stor tillväxtpotential inom branschen. Nu utökar vi vår styrka och söker dig som tillsammans med våra medarbetare skall driva och utveckla verksamheten till nästa nivå.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med service och iordningställande av våra husbilar och husvagnar. Jobbet innebär en stor variation av olika moment; tillbehörsmontering, bodelsservice, samt reparationer av bodel och komponenter i den samma. En husbil eller husvagn är likt ett hus inrett med el, vatten och värmesystem och har allt ifrån sov och badrum till vardagsrum och kök. Tjänsten är både stimulerande och varierande och ställer höga krav på en problemlösningsförmåga samt stort kundfokus.

Om dig

Vi söker dig med god teknisk kompetens samt med en vana av systematisk felsökning beträffande el – gärna 12 V. Arbetet kan dessutom innefatta snickeri, montering av tillbehör, reparation av trasiga komponenter, dragning av vattenledningar mm. och därför söker vi Dig med ett stort allmänt
"händighetsanlag". Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidrar med nytänkande och ständiga förbättringar. Vi sätter stort värde i att vårda vårt team så det är en förutsättning att Du besitter en god social kompetens och är van att jobba både självständigt och i grupp.

Branscherfarenhet och el-utbildning är meriterande.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Servicechef Henrik Lindvall (0480 – 40 84 95 eller henrik.lindvall@ffc.se). Ansökningarna behandlas löpande. Det innebär att ansökningsprocessen redan är påbörjad så vänta inte med ditt personliga brev +
CV.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Forsbergs Fritidscenter

Placering

Kalmar

Kontaktperson

0480-88944

Dela jobbannonsen

Anmäl annons