Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniker Aftén Bil Volkswagen, Åkersberga

Tekniker Aftén Bil Volkswagen, Åkersberga

Aftén Bil AB · Österåker · Ansök senast 2 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Aftén Bil befinner sig nu i en mycket spännande och expansiv fas där vi har stora planer att växa kraftigt som koncern de närmaste 5-åren både genom organisk tillväxt samt genom förvärv. Som anställd hos oss ingår du i en stabil och väletablerad koncern som värderar ett personligt och familjärt tillvägagångssätt i allt vi gör, både internt och externt. Aftén Bil ska vara en självklarhet för våra kunder och dit når vi genom förstklassig service och en personlig kontakt. Som en del av vår satsning framåt söker vi efter en noggrann och ambitiös tekniker till vårt team.

Arbetsbeskrivning
Som tekniker är din viktigaste uppgift att säkerställa kvalitét och utomordentlig service i det dagliga arbetet. Till det vardagliga arbetet hör bland annat att utföra service, reparationer, och felsökningar på fossildrivna bilar såväl som hybrider och fullt elektriska varianter - en rolig och utvecklande mix. Du arbetar självständigt men samverkar också med teamet på anläggningen. Du arbetar i enlighet med våra processer och standards med rätt hjälpmedel och verktyg. Dessutom har våra verkstäder den utrustning som krävs för att arbeta med dagens och morgondagens bilar.

Du kommer arbete med varumärken inom Volkswagens koncern.
Vi är auktoriserad verkstad för märken som Volkswagen, Audi, Seat, Cupra och Skoda.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ambitiös, noggrann, strukturerad och stolt i ditt yrkesutövande. Du har ett stort tekniskt intresse för bilar, värdesätter hög kvalité i ditt arbete och trivs i en rörlig miljö med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Att hålla tidsplaner samt följa säkerhetsföreskrifter är en självklarhet för dig. Du kan arbeta självständigt för att uppnå dina personliga mål. Likväl är du en lagspelare och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vidare har du en förmåga att ta till dig nya instruktioner och drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem.

Vad vi önskar av dig
  • B-körkort är ett krav.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift. Engelska är ett extra plus.
  • 3 årigt fordonstekniskt gymnasium eller likvärdig eftergymnasial utbildning.
  • God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.
  • Erfarenheten av dagens bilteknik är meriterande.

Det här erbjuder viVi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter för den som har det som krävs! Vi arbetar med några av marknadens ledande och mest innovativa varumärken vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som tekniker. Några av de förmåner vi på Aftén Bil erbjuder är utbildning, friskvårdsbidrag, förskottssemester, bra arbetskläder och personalrabatter. Som anställd hos oss blir du en del av en familjär organisation med stark gemenskap. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning. Placering är i Åkersberga. Arbetstiderna är på heltid 40h/veckan där arbetstimmarna är på dagtid mellan 07:00-16:00.

Ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta douglas.aften@aftenbil.se
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Aftén Bil AB

Placering

Österåker

Dela jobbannonsen