Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teckenspråkstolk / Gruppledare

NerikeTolkarna AB · Härnösand

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

NerikeTolkarna AB söker teckenspråkstolk samt gruppledare med personalansvar

till vår filial i Härnösand.

NerikeTolkarna AB ansvarar för den nationella förmedlingstjänsten för bildtelefoni. Verksamheten bedrivs dygnet runt året runt och på vår filial i Härnösand har vi i dagsläget femton anställda tolkar som bemannar bildtelefonitjänsten. Den som ansvarar för personalen har sitt tjänsteställe i Örebro och vi ser ett behov av att ha en förlängd arm på plats i Härnösand.

Vi söker nu en erfaren teckenspråkstolk som i sin tjänst även kommer att ha ett personalansvar och administrativa uppgifter. Fördelningen beräknas var 50% tolk och 50% administrativt arbete. Denna tjänst kommer bland annat att innefatta medarbetar- och lönesamtal, rehabiliteringsansvar samt enklare schemaarbete, logistiska frågor, kontakt med hyresvärd, samordning samt andra administrativa och praktiska uppgifter utifrån behov.

Vi sätter ett stort värde på medarbetarengagemang, kundperspektiv och bemötande samt administrativ och organisatorisk förmåga. Vi ser också att du har kunskap om verksamhetens organisation och en förståelse för de ekonomiska aspekter som är tydligt sammankopplade med verksamhetens mål. En viktig egenskap är god samarbets- och beslutsförmåga och att i det kunna möta såväl medarbetare som ledning. Vi värdesätter att du är ansvarsfull, kreativ och tar initiativ till förbättringar av verksamheten.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med ledningsgrupp och att du tillsammans med dem och med en positiv inställning arbetar för att nå uppsatta mål.

Vill du vara en del av en arbetsgrupp med kollegor som är professionella, positiva, engagerade och omtänksamma, samt ingå i en verksamhet som är föränderlig och som strävar efter att lyssna in medarbetarna och utveckla verksamheten tillsammans med dem?

Välkommen med din ansökan!

Erfordras:

Examen från teckenspråks- och dövblindtolkutbildning.

Meriterande:

Erfarenhet av ledarskap, dokumenterad eller praktisk. Tidigare erfarenhet av administrativt arbete, verksamhetsplanering och schemaläggning. Förmåga att förvalta och utveckla. Andra dokumenterade utbildningar som är av vikt. Goda kunskaper i Microsoft Word samt Excel.

Anställningsform:

Tillsvidare med provanställning enligt gängse regler.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetsansvarig Maria Frendberg 0735-14 54 12 eller ansokan@neriketolkarna.se. Ansökan med CV skickas till ansokan@neriketolkarna.se. Ansökningar kommer att hanteras löpande. Sista ansökningsdatum 28 februari.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NerikeTolkarna AB

Placering

Härnösand

Kontaktperson

Neriketolkarna AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Ansökan Härnösand i din ansökan