Jobbsafari är en del avschibsted logo

TechOps

IVER · Landskrona

·

Ansök senast 30 apr. (13 dagar kvar)

Vi söker just nu efter fler medarbetare till vårt Technical Operations team. Vi har som ansvar att arbeta aktivt för att Iver skall kunna leverera stabila och uppdaterade system till sina kunder. TechOps skall sträva efter att arbeta proaktivt och åtgärder skall syfta till att minska incidenter och öka kundnöjdheten. TechOps skall fokusera på förbättringar med ledord som rutiner, förenkling, standardisering och automatisering. Arbetet skall vara långsiktigt och verka för att underlätta för övrig drift och supportverksamhet. Gruppen är en naturlig del i eskaleingsflödet till driften och hanterar mer avancerade ärenden och incidenter som inte kundteamen kan lösa.

Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,7 miljarder SEK och har 1000+ medarbetare. Läs mer på iver.se

Personliga egenskaper:
Som person är du ansvarstagande, nyfiken och drivande. Du har förmåga att ta beslut och prioritera i pressade situationer samtidigt som jobbet utförs med hög kvalitet och i gott samarbete med kollegor, kunder och leverantörer. Det är viktigt att du har känsla för service och att kunden alltid kommer i första hand.

Vi söker två olika profiler till teamet, den ena profilen ska ha följande erfarenhet och kunskap:
Generalist i botten med minst 7 år i branschen.
Erfarenhet av och specialiserad inom minst ett område:
AD
Exchange/O365
Server/OS Microsoft
Grundläggande nätförståelse

Önskvärt:
VmWare
SQL

Den andra profilen vi söker skall ha följande profil:
Generalist i botten med minst 7 år i branschen.
Ska ha erfarenhet av och specialiserad inom minst ett område:
AD
VMWare & Storage (SAN)
Server/OS Microsoft
Grundläggande nätförståelse

Önskvärt:
Exchange/O365
SQL

Utbildning:
Eftergymnasial utbildning tex YH-utb eller motsvarande
Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Dreamwork. Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christina Martinsson, christina.martinsson@dreamwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IVER

Placering

Landskrona