Jobbsafari är en del avschibsted logo

Technician / Servicetekniker till Scania Sverige AB, Region Stockholm Norr - Häggvik

Technician / Servicetekniker till Scania Sverige AB, Region Stockholm Norr - Häggvik

SCANIA CV AB · Stockholm · Ansök senast 31 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta med den senaste tekniken och världsledande fordon, gillar att lösa problem och ta egna initiativ samt tycker om när ingen dag är den andra lik - då kan vi vara den arbetsgivare du söker?

Vi behöver dig som uppskattar att arbeta praktiskt med både hjärna och händer. Du drivs av att vara med och lösa kunders problem på ett professionellt och smidigt sätt för att tillgodose kunders behov och fortsatt vara lönsamma.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga och kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Vi tillämpar alltid en personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg för att du ska lyckas i rollen.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker arbetar du med att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släp samt påbyggnationer. Med hjälp av våra reparationsmetoder och program kommer du utföra felsökning och reparation på alla våra produkter.

Du kommer vara en viktig resurs, då vi alltid strävar efter att leverera professionell service och kvalité mot våra kunder.

Vem är du?
De bästa lastbilarna behöver också de bästa serviceteknikerna. Vi söker dig som har fordonstekniskt utbildning och/eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Erfarenhet från tunga fordon är inget krav, då vi ser till den mekaniska kunskapen och helheten som tekniker. Du kan tex ha erfarenhet av att arbeta med entreprenadmaskiner eller liknande branscher.

Vi ser gärna att du har viss elkunskap och intresse inom området då fordonens elsystem idag är komplexa. Kunskap inom Pneumatik, hydraulik eller fordonskyla är kraftigt meriterande.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Du är en van datoranvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse där du kopplar upp dator mot fordonet. Körkortsbehörighet B är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande.

Om du är rätt person för tjänsten kan du bli erbjuden C-, CE-, D-behörighet av oss.

För att klara av uppdraget behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Ytterligare information
Vill du veta mer? Kontakta gärna Daniel Segerman Servicechef, 010-706 63 11 eller Rickard Arvidsson ÅF-chef, 010-708 64 85.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval och intervjuer kan ske under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan!

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2020 registrerade Scania Sverige 4 960 tunga fordon samt 488 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 45,3%.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons