Technical Project Leader

AkzoNobel · Kristinehamn

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som projektledare på AkzoNobel Adhesives kommer du, tillsammans med ingenjörsteamet ansvara för våra installationsprojekt på siten i Kristinehamn. Vi har en spännande resa framför oss där du kommer utgöra en viktig faktor och ha direkt inverkan på AkzoNobels hållbarhetsarbete genom att driva projekt och vara med och kunna påverka effektiviseringar av processflöden kopplade till tillverkningen av våra produkter. Ditt arbete kommer resultera i mer precisa processer samtidigt som vi kan ta vårt ansvar med att ta hand om vår planet.

Lite mer om rollen och dina arbetsuppgifter...
I rollen ansvarar du för projekt av olika omfattning och dignitet från projektplanering till avslut.
Med dig som vår nya projektledare ansvarar du för kvalité, budget och tidplan så att beställarens önskemål kan förverkligas på bästa möjliga vis. Du kommer att driva projekt som utvecklar och effektiviserar processer vilket kommer resultera i att vi kan producera olika produkter på ett bra och hållbart sätt. Utöver detta kan dina arbetsuppgifter se ut på följande vis:
Delegera projektuppgifter och arbetsleda såväl interna som externa resurser.
  • Med stöd av inköpsavdelningen, göra upphandlingar av utrustning, tjänster och entreprenader till dina projekt.
  • Kontinuerligt följa upp projektens utveckling för att analysera korta- och långsiktiga mål och göra anpassningar i projekten utifrån finansiella analyser.
  • Identifiera möjliga scenarion som skulle kunna resultera i potentiella säkerhetsrisker.
  • Samordna med andra avdelningar och projekt för att säkerställa att alla aspekter av varje projekt är kompatibla.
  • Stötta teknikavdelningen med ritningar och dokumentation samt ta fram underlag för registreringar i vårt SAP-system.
Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Engineering Manager.

Vem är du?
Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du är processtänkande och kan se till både detaljer som till helheten, alltid med våra höga säkerhetskrav i åtanke. Förändringar driver dig och du tar dig an alla arbetsuppgifter med ett stort engagemang som smittar av sig till dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan sätta dig in i olika roller för att verkligen förstå beställares behov. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.

För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och ett par års erfarenhet av projektledning inom industritillverkning. Baskunskaper inom områden som mekanik, el och byggnadsteknik är till fördel. Du har en fallenhet för att sätta dig in i olika system. Vi arbetar bland annat med: SAP, SRM och Suite. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Har du arbetat med, eller har erfarenhet av, automation inom maskin eller processtyrning är det starkt meriterande.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Ek, Engineering Manager, +46 703 28 77 99.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AkzoNobel

Placering

Kristinehamn