Jobbsafari är en del avschibsted logo

Technical Production Developer E-son PAC

Eson PAC · Södertälje · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknisk Produktionsutvecklare / Lean koordinator till Eson Pac

(Technical Production Developer)

Vi söker en Teknisk produktionsutvecklare till Eson Pac, som är ett tillverkande företag inom förpackningsindustrin och Pharma. Företaget har höga ambitioner om förbättringsarbete och att utveckla kvalitetsarbete till nya nivåer. Vi letar efter dig som besitter driv och engagemang för att effektivisera förbättringsarbete. En förutsättning är att du gillar teknik, har en teknisk förståelse för att effektivisera och utveckla! Eson Pac befinner sig i en spännande fas och denna roll är viktig för produktionssiten i Södertälje.

Om tjänsten

Som Teknisk produktionsutvecklare hos Eson Pac kommer du vara drivande gällande tekniska lösningar, metodutveckling Lean och Lean implementering. Ditt primära fokus är att leda och koordinera ständiga förbättringar i produktionen vilket innefattar att driva investeringsprojekt, implementera tekniska lösningar/förbättringar samt förvalta och utveckla de förslag som du och medarbetarna kommer med. Du kommer att samarbeta med andra Produktionstekniker samt med Lean Manager inom Eson Pac vilket är ett utmärkt tillfälle att lära och dela framgång.

I din roll som Produktionstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Driva och implementera tekniska lösningar
  • Koordinera förbättringar och leanarbetet inom produktion
  • Metodutveckling och Implementera standardiserat arbetssätt
  • Ha löpande kontakt med maskinleverantörer
  • Bidra till maskininvesteringar och ge förslag på förbättringsprojekt
Tjänsten som Produktionstekniker är en tillsvidareanställning med placering i Södertälje. Du rapporterar i denna roll till platschefen för denna produktions site och är en del av ledningsgruppen här.

Om dig

För att trivas i tjänsten är ett större mekaniskt och tekniskt intresse ett måste, då du kommer arbeta med både lösningar och förbättringar som berör företagets maskinpark. Du går igång på teknisk utveckling och att hitta effektiva lösningar. Vi tror att du besitter en kombination av erfarenhet och kunskap mellan teknik, mekanik och automation. Du är drivande och framtiden händer nu, där du tar aktiv del och formar en utvecklande arbetsmiljö. Du vill och får här ta del av rafflande utvecklingsarbete.

Du är nyfiken och öppen för nya utvecklingsprojekt. Automatisering kommer vara något vi kikar mycket på. Eson Pac värdesätter egenskaper som analytisk, engagerad och ansvarstagande.

Eson Pac är ett lönsamt och kvalitativt företag med kontinuitet samt engagerade och lojala medarbetare - här får du möjlighet att utvecklas!

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk förståelse (maskinteknik)
  • Praktisk erfarenhet inom Lean, Lean principer och metoder
  • Mekanisk styrning
  • Struktur och planering
  • Att besitta ett driv och kunna driva projekt från ax till limpa
  • Att ligga 3 steg för i processtänk
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper inom Excel
Vi tror att du har följande bakgrund
  • Utbildning inom teknik, gärna maskinteknisk grund. Högskoleutbildning och Automationsteknik är meriterande.
  • Erfarenhet av liknande tjänster gärna från Pharma eller annan tillverkande industri
  • Erfarenhet av kvalitets och förbättringsarbete
Om Eson Pac i Södertälje

Fabriken i Södertälje har varit en del av Eson Pac sedan 2006, med 65 anställda, varav 50 stycken arbetar i produktionen. Här tillverkas bipacksedlar till läkemedelsindustrin. Eson Pac driver ett omfattande kvalitetsarbete av standardiserade processer genom hela värdekedjan för en ständig optimering och effektivisering av flödet samt minimering av alla former av slöseri. Via hög leveranssäkerhet och kvalitet är Eson´s ambition att uppfattas som marknadens mest tillgängliga och pålitliga partner.

Intresserad?

Om tjänsten passar din profil och du är intresserad av denna möjlighet att ta ett kliv vidare i karriären ser vi fram emot att få ta del av din ansökan. Då vi samarbetar med Badenoch + Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Cecilia Ericsson de Contreras, cecilia.ericsson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se. Vänligen observera att vi inte accepterar ansökningar via epost. Badenoch + Clark använder tester som urvalsverktyg för rättvis och fördomsfri rekrytering. Sista dag för ansökan är 27 mars, men urval och delmoment sker löpande.

Eson Pac provide solutions for the pharma packaging supply chain and will always have the best of our customers and the end-users in mind and heart. Our way of working is characterized of that we seek knowledge, we are professional, we are passionate, and we embrace. We believe that by working in this way, we will reach our vision; to safeguard human life trough competence fuelled packaging. Nalka Invest, a fully owned investment company in the IKEA group of companies, the founder family Eliasson and management, owns Eson Pac Group. Eson Pac provides cartons, leaflets, booklets and labels to the Pharma-ceutical industry, in which expectations on their suppliers are most demanding. With production sites in Sweden (Veddige, Södertälje and Åstrop), Denmark (Taastrup) and Switzerland (Aech) E-son Pac is a strong and growing player in this market. Visit our website at www.esonpac.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eson PAC

Placering

Södertälje

Dela jobbannonsen

Anmäl annons