Jobbsafari är en del avschibsted logo

Technical Product Marketing Manager till Visma PubliTech

Technical Product Marketing Manager till Visma PubliTech

Visma Visma PubliTech AB · Stockholm · Ansök senast 26 sep.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en Technical Product Marketing manager till vårt team inom Produkt och utveckling.

Här är rollen för dig som vill jobba i en tekniskt omväxlande roll med stort fokus på kundens behov och verksamhet. Lockas du av att jobba i en arbetsmiljö med fokus på innovation och flexibilitet?

Då borde du läsa vidare om rollen och Visma.

Om rollen

I rollen som Technical Product Marketing Manager ingår du i ledningsgruppen för Produkt & Utveckling tillsammans med drift- och teknikchef samt Produkt- och utvecklingschefer där du rapporterar till Product & Development Director. Din roll innebär arbete med utveckling och försäljning av Visma PubliTechs produksuite med tjänster som vänder sig till kunder inom offentlig sektor. Som Technical PMM kommer du att arbeta med marknadsföring, budskap och positionering av våra SaaS. I rollen kommer du även att vara expert på de tekniska frågorna kring applikationerna. Du kommer att översätta kundens behov och kommunicera dessa till drift- och utvecklingsavdelningen. Du agerar naturlig kravställare mot SaaS owner som har ansvaret för driften av Saas-tjänsterna. Placeringsort är flexibelt mellan Växjö, Stockholm, Skellefteå, Malmö och Göteborg.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Ickefunktionella frågor kopplat till våra produkter Personec P, Sesam och Affärslösningar
  • Nära samarbete med sälj/bid-manager
  • Stötta i kundcase, kravspecifikation och upphandlingar
  • Svara på tekniska driftfrågor kopplat till SaaS tjänster
  • Medverka i löpande utbildning av och information till våra konsulter och säljare
  • Vara delaktig i framtida utveckling av SaaS-tjänster genom att löpande dela kunskap om marknadens krav och behov till drift- och utvecklingsenheten
  • Hjälpa säljarna med produktrelaterade frågor
  • Medverka i samband med upphandlingar
Vem söker vi?

Vi söker dig som är driven och lösningsfokuserad. Du trivs med att jobba i leveransprocess där du lägger stor vikt vid att leverera effektivt med hög kvalitet. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som även trivs med att jobba självständigt. Du drivs av att tillföra mervärde till verksamheten och kunderna. Som person är du positiv och serviceinriktad, med förståelse för hur man sätter kunden i centrum. I rollen kommer du dagligen samarbeta internt som externt, varför vi gärna ser att du är social och har förmågan att kommunicera, samarbeta, inspirera och motivera. Du tar initiativ till - och genomför - förändringar som leder till förbättrade processer, bättre tillgänglighet och kundnöjdhet. Vi tror att du ser vikten av din roll och värdet i en god leverans till kund.

Vi tror att du som söker har relevant utbildning inom IT/teknik, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

En eller flera av följande kunskaper är meriterande:
  • Kunskap och erfarenhet av olika driftformer och driftmiljöer
  • Förståelse för IT-branschen samt erfarenhet av att visa och presentera IT-lösningar
  • Erfarenhet av att arbeta med molnlösningar
  • Erfarenhet inom försäljning och upphandlingar
  • Förmåga att fungera som en ambassadör för våra produkter och tjänster
  • Erfarenhet av systemutveckling
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vad erbjuder vi?

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Affärslösningar och Visma Sesam.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: Inclusive, Entrepreneurial, Responsible & Dedicated. På våra kontor runt om i Sverige arbetar cirka tvåhundra medarbetare i Visma PubliTech. Dessutom har vi tusentals kollegor inom Visma-koncernen som vi delar erfarenheter med dagligen.

Vi är även med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är dessutom stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Här kan du se ett smakprov vad Visma är.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 26 september 2021.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Stewén, Product & Development Director. mikael.stewen@visma.com +46703850741

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma Visma PubliTech AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons