Jobbsafari är en del avschibsted logo

Technical Field Advisor, Field Service Gas turbine

Siemens Energy AB · Finspång · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En ögonblicksbild av din dag
TFA, Technical Field Advisor, eller vad vi dagligen kallar fältservicemekaniker är kanske din nästa roll. Världen som arbetsplats är vad vi erbjuder då vår gasturbinflotta är utspridd över hela jordklotet.

Hur Du kommer att påverka
  • Du kommer tillsammans med dina framtida kollegor utföra planerade serviceinspektioner med varierande längd från en till sex veckor och även jobb med kort inställelsestid kan förekomma.
  • Du förväntas växa in i en framtida roll som en av våra siteledare, vilket förutom montagearbete även innefattar kundmöten, rapportskrivning, EHS-ansvar samt att leda och fördela det dagliga arbetet på site.
  • Arbetet är fritt med stort personligt ansvar och bedrivs i nära samarbete med våra interna och externa kunder.
  • Du förväntas vara en viktig del av vårt kontinuerliga förbättringsarbete.
Vad Du medför
  • Tidigare erfarenhet av turbinmontage är starkt meriterande, men även annat kvalificerat montage- eller fältservicearbete värderas högt. Ledarskapserfarenhet är också något som eftersöks samt stor flexibilitet då snabba förändringar i planeringen förekommer.
  • Har en mycket god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.
  • Du har en god förmåga att planera och organisera och på eget initiativ söka upp nödvändig information.
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska samt har en förmåga att anpassa dig till främmande kulturer. Andra språkkunskaper är meriterande.
  • Du har goda IT-kunskaper.
  • Du har svenskt eller EU-medborgarskap och är bosatt i Sverige.
Innan en tillsättning av denna tjänst kommer en Hälsokontroll, kreditupplysning samt utdrag ur brottsregistret genomföras.

Om Teamet
Vårt team består idag av 3 grupper med total cirka 45 siteledare, skiftledare och mekaniker med utgångspunkt från Sverige. Du kommer resa ca 150–250 dagar om året. Vår personal utbildas successivt enligt ett certifieringsprogram som ligger till grund för din fortsatta utveckling inom fältservice. Programmet innefattar teori, såsom interna och externa kurser, och praktik i vår utbildningsmiljö såväl i Finspång som ute på site.

Inom vår division Industrial Applications erbjuder vi heltäckande digitala portföljlösningar inom olje- och gassektorn samt andra processindustrier som omfattar roterande utrustning, elektrifiering och lösningar för undervattensverksamhet. Våra kunder stöttas med hållbara och verksamhetskritiska produkter, lösningar och tjänster.

Ta reda på hur du kan göra skillnad på Siemens Energy: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?
På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald
Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan
Tveka inte – skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs, id nr 237376 senast 2022-10-31.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chefer:
  • Jonas Lindberg jonas.a.lindberg@siemens-energy.com eller tel. 0122-84748.
  • Kristian Sneeggen kristian.sneeggen@siemens-energy.com eller tel 0122-84522
  • Martin Liljeros martin.liljeros@siemens-energy.com eller tel 0122-87344

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta:
  • Ansvarig rekryterare Narcissa Tellefsen på narcissa.tellefsen.ext@siemens-energy.com

Fackliga representanter:
  • Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
  • Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
  • Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
  • Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens Energy AB

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons