Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tech-rekryterare

Mission Consultancy Assistance Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 29 aug. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tech-rekryterare i din ansökan

Korta versionen

Du är en orädd, kontaktsökande människoälskare. Du har en säljande personlighet. Du vill bli expert på teknikrekrytering! Är det du?

Vilka är vi?

MCA Sweden är ett internationellt teknikkonsultbolag som befinner sig i en spännande tillväxtresa. Sedan starten 2013 har vi vuxit till drygt 100 anställda och vår plan är att fortsätta i samma takt. Vi som sitter på kontoret i Gårda är ett ungt gäng på 13 personer som jobbar tätt tillsammans med olika ansvarsområden.

På rekryteringen är vi ett litet, tight team som tillsammans ansvarar för att hitta de bästa kandidaterna för att hjälpa företaget att växa. En av våra styrkor är att vi har olika bakgrund, och därför kan vi stötta och utveckla varandra inom olika områden. Idag besitter vi gedigen kunskap inom personalvetenskap, psykologi, sälj och service, näringslära, hundar, hästar, stickning och mycket mer, och vi ser fram emot att utöka vår kunskapsbas med nya områden!

Planen

Till en början kommer rollen innebära mycket sourcing, dvs aktivt söka upp kandidater via olika nätverk så som LinkedIn. Med tiden finns det möjlighet att vara delaktig i hela processen med intervjuer, referenstagning, intervjucoachning osv.

Vi erbjuder en välkomnande arbetsplats med stöttande kollegor. Här är det fritt fram att vara sig själv och det finns gott om utrymme att ställa frågor och lära sig om MCAs olika områden. Vi jobbar hela tiden för att blir bättre på det vi gör så idéer och tankar är alltid välkomna!

Vi ser gärna att du har:

· Utbildning från HR, sälj eller liknande från universitet eller yrkeshögskola

· Svenska och engelska i tal och skrift

· Erfarenhet av sälj eller rekrytering är meriterande

· Kunskap om teknikbranschen är ett plus (men inget krav)

Plus…

· Du gillar post-its, värderar högkvalitativa plastfickor, förstår storheten i whiteboardpennor och uppskattar en riktigt snygg termosmugg.

Ansökan

Låter det som en intressant utmaning? Då vill vi att du skickar din ansökan till frida.ekman@mca-sweden.se. Vi kommer gå igenom ansökningarna efter semestern!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mission Consultancy Assistance Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Mission Consultancy Assistance Sweden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Tech-rekryterare i din ansökan

Dela jobbannonsen