Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tech-rekryterare till MCA Stockholm

MCA Sweden Stockholm · Stockholm · Ansök senast 30 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Korta versionen

Du är en orädd, kontaktsökande människoälskare. Du har en säljande personlighet och erfarenhet av IT-branschen. Du vill vara med och rekrytera de vassaste utvecklarna och bygga Stockholms grymmaste tech-konsultbolag. Är det du?

Vilka är vi?

MCA satsar stort i Stockholm och har etablerat sig inom IT för att vara en del av den snabba och spännande teknikutvecklingen som sker i Skandinaviens IT-huvudstad.

Med gedigen erfarenhet i ryggen har vi en tydlig bild av vad vi bygger - ett bolag som inte bara är i teknisk framkant utan framförallt är ett bolag man både vill arbeta med som kund och ett bolag som man vill tillhöra som medarbetare. Vi har under 7 år gjort och lyckats med precis detta i Göteborg, och gör nu detsamma i Stockholm.

På huvudkontoret i Göteborg jobbar idag 11 personer och på plats i Stockholm har vi i dagsläget vår fantastiske Robert Gadomski som leder och utvecklar MCA Stockholm. Då trycket från kunderna är stort behöver vi nu stärka upp med en rekryterare på plats i Stockholm!

Du kommer tillhöra vårt härliga team av rekryterare som sitter i Göteborg men jobba från Stockholm tillsammans med Robert. Vi är ett litet, tajt team som tillsammans ansvarar för att hitta de bästa kandidaterna för att hjälpa företaget att växa. En av våra styrkor är att vi har olika bakgrund, och därför kan vi stötta och utveckla varandra inom olika områden. Idag besitter vi gedigen kunskap inom personalvetenskap, psykologi, sälj och service, marknadsföring, näringslära, hundar, sticklingar, bygglov, memes och mycket mera, och vi ser fram emot att utöka vår kunskapsbas med nya områden!

Vem är du?

Du har jobbat med rekrytering inom IT och vet att jobbet innebär mycket aktiv sourcing för att hitta de bästa kandidaterna. Du är lika bekväm med att kommunicera skriftligt som muntligt, via mail, telefon, teams eller (förhoppningsvis inom kort) personliga möten! Du bygger långsiktiga relationer med kandidater och har sannolik redan ett utbrett nätverk på Stockholmsmarknaden. Du kommer också hjälpa till med intervjuer, coachningar, referenstagningar, mässor med mera.

Vi ser gärna att du har:

· Utbildning från sälj, HR eller liknande från universitet eller yrkeshögskola

· Ett par års erfarenhet av IT/tech-rekrytering

· Svenska och engelska i tal och skrift

· Erfarenhet av sälj är meriterande


Plus i kanten om...

· Din kreativa ådra boostas av närheten till de entreprenöriella själar som kommer vara dina grannar på Epicenter.

· Du får en endorfinkick när du inser att du hittat ett riktigt guldkorn till kandidat.

· Du uppskattar Göteborgshumor då Göteborgarna (hittills) är i majoritet!


Ansökan

Låter det som en intressant utmaning? Då vill vi att du skickar din ansökan till frida.ekman@mca-sweden.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval så ansök så snart som möjligt!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Frida Ekman på 0705-74 54 11.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MCA Sweden Stockholm

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Mission Consultancy Assistance Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons