Tech-karriär på SEB: Utvecklare inom Data/CRM

SEB · Stockholm

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Var med och skapa en hög kundnöjdhet för SEB som utvecklare inom Data/CRM!

Att arbeta som utvecklare inom Data/CRM och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom området Advisory & CRM får du möjligheten att arbeta med stora mängder data inom CRM-området, men också utrymme att utforska nya tekniker och koncept. Du kommer tillsammans med kollegor från affärsorganisationen leverera insikter av stort värde för SEB. Med hjälp av vår data kan vi arbeta för en hög kundnöjdhet - ditt arbete kommer att göra skillnad för alla våra kunder!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vårt team ansvarar för CRM-data för alla SEB:s kundsegment, från privatkunder till företagskunder. CRM-data innehåller viktig kundinformation insamlad från olika kanaler som ger oss uppgifter och insikter om våra kunder. Du kommer att arbeta med stora datamängder och modellera och överföra data till SEB:s Data Lake. Här kommer du arbeta med .NET Core, API:er, SQL och integrationer mot vår Data Lake.

Vårt gemensamma arbete med data ger oss värdefulla kundinsikter och med hjälp av dessa kan vi förbättra våra tjänster. Just nu ligger fokus på modernisering och vi vill gärna ha din hjälp! Du kommer att ta egna initiativ och utforska nya vägar framåt med målet att säkerställa en hög kundnöjdhet.

Din framtida chef, Anna Lindfelt, beskriver arbetet på Advisory & CRM så här:

"Välkommen till ett team som arbetar i en öppen och prestigelös miljö. Hos oss har du en nyckelroll i SEB:s datadrivna resa. Du kommer skapa värde för alla SEB:s kundsegment samtidigt som du utvecklas professionellt."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Som person är du nyfiken och intresserad att lära dig nya saker. Du är motiverad och bidrar gärna med egna idéer och initiativ. Du kommer att arbeta i nära dialog med kollegor inom och utanför teamet så här kommer du med god samarbetsförmåga att trivas.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erika Ekestam

0702444717