Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tech-karriär på SEB: Javautvecklare Data Assurance

SEB · Stockholm

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Javautvecklare på SEB använder du din kreativitet för att hitta nya vägar framåt och utveckla din tekniska kompetens!

Att arbeta som Javautvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll i teamet Data Assurance säkerställer du att SEB:s kunddata är av hög kvalitet. Tillsammans med dina kollegor utvecklar du komplexa system för att identifiera inkorrekta data om våra kunder. Vill du arbeta i ett team där nyfikenhet och kreativitet värdesätts? Då kommer du trivas hos oss!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du kommer att tillhöra ett positivt och prestigelöst team med ett genuint intresse för IT. Här råder en öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer. Det primära ansvarsområdet för denna roll är att delta i utvecklandet av system för datahantering, som söker och identifierar felaktiga kunddata. Genom att arbeta kreativt och lösningsorienterat ser vi tillsammans till att SEB har kvalitativa data och kan ge bästa service till våra kunder!

Vi använder oss av tekniker som Java, React, Go och Openshift, och du kommer att utveckla i både frontend och backend. Här finns även möjlighet för dig att utveckla dina kunskaper inom andra delar av utvecklingscykeln, till exempel kravanalys och testning av våra applikationer.

Din framtida chef, Jonas Dicksen, beskriver arbetet på Data Assurance så här:

"Är du nyfiken och problemlösande? Det är vi med! SEB:s kunddata är avgörande för alla delar av verksamheten och det är vi som ser till att den är uppdaterad, pålitlig och kvalitativ. Tillsammans skapar vi enkla lösningar på komplexa problem."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Som person är du öppen, positiv och orädd. Vidare är du en nyfiken och kommunikativ person som på ett kreativt sätt söker ny information och kunskap, som du gärna delar med dig av till dina kollegor. Du är pragmatisk och lösningsorienterad och viktigast av allt; du har ett stort intresse för programmering.

Varmt välkommen till oss på SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erika Ekestam

0702444717