Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tech-karriär på SEB: DevOps-utvecklare

Tech-karriär på SEB: DevOps-utvecklare

SEB · Stockholm · Ansök senast 24 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du skapa effektiva processer för kontinuerlig leverans? Som DevOps-utvecklare på SEB gör ditt arbete stor skillnad!

Att arbeta som DevOps-utvecklare och delta i SEB:s Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll inom Attract & Advise kommer du ha en central och drivande funktion i att utforska och etablera DevOps-verktyg och arbetssätt. Gruppen Attract & Advise är en agil gruppering som spänner över teamgränser och arbetar tillsammans med SEB Pension och Försäkrings rådgivningsverktyg. Ditt arbete som DevOps-utvecklare gör att vi kan leverera kvalitativa tjänster och snabba lösningar för våra kunder.

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEB:s Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT och Tech karriär att utvecklas inom banken. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Attract & Advise arbetar primärt med utveckling av effektiva och användarvänliga self service-verktyg, alltså verktyg och tjänster där kunden själv utför egna ärenden i de digitala kanalerna. Utöver detta arbetar gruppen även med viss utveckling av rådgivningsverktyg för interna kollegor som arbetar med rådgivning. Just nu ligger stort fokus på att ta tillvara på de tekniker och verktyg som gör det möjligt att arbeta enligt ett DevOps-arbetssätt. Ett DevOps-arbetssätt möjliggör för teamen att ta ett fullt livscykelansvar för applikationerna hela vägen från utveckling och test till integration, driftsättning och automatiserad övervakning.

I din roll kommer du att utforska och ta in verktyg samt vara delaktig i att skapa nya sätt att arbeta på. I den mån du behöver bygger du själv egna verktyg för att underlätta och optimera ditt och teamens arbetsflöden. Du kommer att ha många kontaktytor och arbeta nära både utvecklarna i teamen och centrala infrastruktursspecialister. Utvecklingsgruppen arbetar i en mikrotjänstbaserad arkitektur byggt på .NET/ .Net Core med Angular som ramverk för front-end.

Din framtida chef, Jesper Borglund, beskriver arbetet på avdelningen så här:

"Här kommer du till en grupp som präglas av stor mångfald - i mötet mellan olika kulturella bakgrunder, perspektiv och kompetenser driver vi vårt arbete framåt med hjälp av allas initiativ och idéer. Hos oss utvecklar du våra arbetssätt framåt för att skapa värdeskapande, effektiv och kontinuerlig leverans."

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Dessutom vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Som person är du innovativ med en stark vilja att utforska, testa och implementera kreativa lösningar. Ett nära och bra samarbete är något som genomsyrar kulturen i teamet, därmed trivs du i en miljö där du får samarbeta med andra för att lösa problem och nå gemensamma mål. Du delar med dig av din kunskap samt engagerar dina kollegor med din lyhördhet och ständiga förbättringsfokus.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 24:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-tech-program

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SEB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Mikaela Ströberg

070-7615972

Dela jobbannonsen

Anmäl annons