Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare/Rekryteringskonsult

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB · Stockholm · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Som Teamledare/Rekryteringskonsult hos oss så kan man enkelt förklara det med att du har två roller fördelat på 70% Rekryterare och 30% Teamledare. (egentligen är det 5-10% administration också men det nämner vi inte då det inte låter lika kul)
Den ena är att du arbetar som rekryteringskonsult med ansvar för rekryteringsprocessen från start till mål vilket innefattar att du ansvarar för start av uppdraget gällande kravspecifikation med kund till signering av kandidat. Vad gäller införsäljning av uppdrag och tjänster så har Kraftsam en egen säljavdelning som gör det jobbet åt dig så där kan du pusta ut. Du behöver inte ta några egna ”kalla” samtal för att få in din egen kundportfölj det gör sälj :)

Den andra rollen är Teamledare där du i arbetet planerar och leder den dagliga verksamheten, coachar och stöttar den interna personalen som är allt ifrån researcher, praktikanter till seniora rekryterare. Arbetet innefattar även att hålla i morgonmöten, ha uppföljningar med personalen och kundbesök när det behövs. Du rapporterar direkt till Kraftsams verksamhetschef Biljana Cvetkovic.

Som Teamledare/rekryteringskonsult har du förmågan att få verksamheten att växa ytterligare. För att lyckas i rollen skall du vara van vid att med eget ansvar driva en avdelning, individuellt coachande och samtidigt driva dina egna rekryteringsprocesser. Vi vet att det kan vara klurigt ibland då man har många saker igång samtidigt. Därför ser vi att det är viktigt att man är strukturerad i sitt arbete och har ordning och reda samt erfarenhet av rekrytering sedan tidigare.

Vi erbjuder
En nyckelroll i ett modernt företag som värdesätter framåtanda, ödmjukhet och högt engagemang. Rollen är omväxlande, utmanade och med stor möjlighet att göra skillnad. Du får vara med att påverka och utveckla Kraftsam till att nå de framtida målen. Kraftsam har en kvalitetsprofil med stort fokus på kunder, försäljning och leverans. Arbetsmiljön präglas av glädje, prestigelöshet och högt tempo.

Det viktiga är inte hur mycket och hur avancerad och lång erfarenhet du har i att vara ledare eller inom rekryteringsbranschen. I denna roll värdesätter högt om du är framåt, en vilja av att klara dina mål, har en "jag ska lyckas" mentalitet och brinner för att hjälpa andra, visa vägen och skapa förtroende internt.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av rekryteringsarbete och/eller eget ledarskap
  • Dokumenterad erfarenhet från framgångsrik rekrytering
  • God förståelse för branschen
  • Relevant akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Egenskaper
  • Självgående
  • Resultatinriktad
  • Ödmjuk men bestämd
  • Socialt kompetent
  • Handlingskraftig och affärsinriktad
  • Excelvänlig (Biljana älskar Excel, mallar och sånt. Gör du det också så har ni kommit lite närmare varandra ?)
  • Nyfiken, positiv och innovativ
  • Prestigelös
Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev. Vi ser även fram emot att läsa dom frågor som kan besvaras i ansökan.
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Johan, VD på johan@kraftsam.se.

Lycka till!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons