Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare till spännande internationellt företag

Lyreco · Jönköping · Ansök senast 17 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lyreco söker en Teamledare som vill vara med att utveckla framtidens logistik. Vill du vara ansvarig för delar av produktionen och säkerställa driften och optimeringen? Då kan jobbet som Teamledare på Lyreco vara jobbet för dig.

Arbetsbeskrivning
Som Teamledare ansvarar du för att våra kunders beställningar plockas, packas och sorteras enligt vår kvalité och miljökrav. Du ser till att hela flödet följer våra nyckeltal för säkerhet och produktivitet. Du rapporterar till produktionschefen och leder tillsammans utvecklingen för produktionen inom de olika projekten. Du har två gruppledare som arbetar tillsammans med dig i din organisation.

Arbetsuppgifter:
  • Planera schema för produktionen.
  • Ansvar för att produktiviteten följer våra mål och kvalité.
  • Följa driften och fördela resurser över dagen.
  • Se till att hälsa och säkerhetskrav följs.
  • Arbete ihop med övriga avdelningschefer inom de olika projekten samt att policys följs.
  • Motivera och leda kollegor
  • Arbetstider 11:00-20:00
  • Jobba med förstudie som ger grund för dina projekt.
  • Personalansvar för 20st i driftmiljö.
Dina egenskaper
Vi söker dig som vill göra en skillnad för Lyreco och dess personal. Vi ser gärna att du har dokumenterad ledarerfarenhet och har arbetat som ledare i producerande industri med högt tempo. Vi tror att du har en lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har ett brinnande intresse för att leda och utveckla människor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har grundläggande kunskap och förståelse för LEAN som förhållningssätt.

Om oss
Lyreco-koncernen är ledande i Europa och världens tredje största distributör av produkter och tjänster för arbetsplatser. Vi är specialister på allt du behöver på din arbetsplats, och vi utökar ständigt vår expertis och vårt sortiment för att täcka alla arbetsområden: kontorsmaterial, möbler, IT-utrustning, trycklösningar, säkerhetsutrustning, hygien och catering Vi tror att Lyrecos anställdas engagemang och mångfald är det som skapar den största kundupplevelsen och den bästa servicenivån samt en bra arbetsmiljö.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan snarast och inte senare än 17 december. Intervju sker löpande.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Chia Rashed på chia.rashed@lyreco.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lyreco

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons