Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare sökes till nattjobb på deltid i Veddesta!

Teamledare sökes till nattjobb på deltid i Veddesta!

StudentConsulting · Stockholm · Ansök senast 22 okt.

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en engagerad teamledare för ett extraarbete på terminal i Veddesta. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager/terminal och har talang för att motivera och leda andra.

Information om uppdraget:

Vi söker för tillfället teamledare som vill jobba för en av våra kunder i Veddesta i Stockholm. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare.

I rollen som teamledare kommer du arbeta i en delad roll, med dels ansvar för att följa upp närvaro och coachning samt att själv jobba på terminalen med sortering av paket och gods.

Arbetstiden är fastlagda främst mellan kl. 22.00-06.00 samt 02.00-10.00. Ett krav för tjänsten är att du kan jobba båda passen. Vi ser helst att du bor i närheten av Veddesta och har tillgång till bil då möjligheten att åka kommunalt är begränsad nattetid. Bokningar sker med kort varsel och vi ser därför att du är flexibel.

Ett krav för tjänsten är att du skall kunna jobba minst 3 pass/vecka. Mellan 24 november - 31 december är det extra stort behov av personal och kravet är då att du är tillgänglig minst 4 pass/vecka.

Du kommer vara anställd via Student Consulting och jobbar som konsult ute på uppdraget. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du får inte heller ha något i ditt belastningsregister, detta kommer kontrolleras.

För att passa i rollen behöver du ha en talang för att motivera och leda andra. Du är stark och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tänk även på att det är lite speciellt att jobba nätter i och med att man får en annan dygnsrytm. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet av arbete på terminal eller lager och erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Körkort och tillgång till bil är meriterande.

Har du erfarenhet av ledarskap? Skriv gärna med det i din ansökan. Vi kommer i denna process även rekrytera in en teamledare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons