Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare Event Malmö

Boost Marketing Group Nordic AB · Malmö · Ansök senast 16 maj

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi på boost Marketing nya teamledare till vårt event-team! Är du driven, utåtriktad och en duktig ledare? Ta chansen och sök jobbet som Teamledare idag!

Att jobba som eventpersonal är spännande då du kommer få prova på olika arbetsuppgifter varje gång. Du trivs med människor och tycker om att jobba tillsammans med andra men även självständigt. Vi ser gärna att du tycker om kundkontakt, är initiativrik och genomför arbetet med en positiv inställning.

Vi söker dig med ungdomlig profil och värdesätter härlig energi och vikten av trevligt bemötande. Vi ser gärna att du är pratglad och på ett informativt sätt kan sälja in eventen och produkterna. Då du kommer arbeta som teamledare för ett ungt event-team ser vi även du är bekväm i ledarrollen. Är du i kombination med detta även punktlig och noggrann är det ett stort plus. I övrigt är det viktigt med en positiv inställning och bra arbetsmoral. Körkort är ett krav.

Detta är ett eventuppdrag och du kommer att jobba med allt från sampling av produkter till grillningar utanför matbutiker. Vid anställning erbjuder vi arbete vid behov och varierande arbetstider. Arbetsplatsen varierar men vi ser gärna att du har bor i Stockholm med omnejd. Jobbet som teamledare är perfekt att kombinera med en annan sysselsättning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Boost Marketing Group Nordic AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Boost Marketing Group Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons