Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamledare Customer Sales

SECTOR ALARM AB · Göteborg · Ansök senast 15 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och bidra till ytterligare tillväxt i ett Karriärföretag som växer i ett nytt europeiskt land varje år? Vill du vara stolt över att ha en kundservice som vunnit guld? Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och som söker ett team som prioriterar både kundens upplevelse och försäljning.

Tjänsten

Vi söker nu en Teamledare till en av våra inhouse-avdelningar, här hanterar vi våra mest komplexa försäljningsutmaningar mot befintlig kund. Här ska du lyckas säkerställa en nöjd kund samtidigt som du på ett naturligt sätt kombinerar det med försäljning på hög nivå. I rollen som ledare kommer du proaktivt coacha och inspirera våra medarbetare till att nå uppsatta mål. Du jobbar aktivt för att skapa arbetsglädje och trivsel i ditt team samt i organisationen för att skapa kundlojalitet. Du kommer sätta upp mål och riktlinjer, följa upp KPI:er samt kontinuerligt utveckla vår metodik och säljprocess. Tjänsten innebär dessutom personalansvar för ca 8 medarbetare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en trygg ledare, som är målorientera och har stor social kompetens. För att lyckas bör du ha:

  • Minst 3 års ledarerfarenhet inom försäljning
  • Hög systemförståelse och kunskap från CRM system i en ledande befattning
  • Bred erfarenhet av att jobba med kvalitetssäkring och uppföljning

Vi letar efter en ledare som kan kombinera en härlig stämning med resultat och fokus på affärer. Du kommer samarbeta med ledare på andra avdelningar och det är viktigt att du har en förmåga att se till helheten.

Vad kan vi erbjuda?

Vill du också vara en del av ett starkt och engagerat team som har roligt på jobbet, med en stabil och trygg arbetsgivare? Ha en plats hos ett företag under tillväxt och utveckling med möjlighet att påverka, som ger dig stora möjligheter för din egen framtida utveckling?

​Sector Alarm växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. Vi erbjuder en stimulerande företagskultur med hög puls där framgång och positivitet präglar vår vardag. Vi satsar mycket på att ge alla medarbetare de rätta verktygen för att lyckas. Vi vet att våra medarbetare är vår framgångsfaktor och satsar därför mycket på vår personal, vi sätter medarbetaren i centrum. Våra värderingar – Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 15e december, men urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Karin Ardbo, karin.ardbo@sectoralarm.se alt 072-988 94 28.

​Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SECTOR ALARM AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sector Alarm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons