Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader

Vidinge Grönt AB · Svalöv · Ansök senast 7 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi ska fördubbla grönsakskonsumtionen, vill du vara med?

Nu rekryterar vi en Teamleader till vår produktion!

Vem söker vi?

Som person är du kommunikativ, positiv och prestigelös. Det är även viktigt att du är noggrann i ditt arbetssätt, då vi alltid vill leverera en hög kvalité till våra kunder.

Vad innebär rollen?

I rollen som teamledare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att planera bemanningen av personal, baserat på produktionsbehov och budget. Du kommer även att organisera semestrar för din avdelning, kontrollera städningen av ditt område och

ha ansvar för att säkerställa att ditt team i produktionen följer produktionsplaneringen. Som teamledare har man även ett ansvar att se till att teamet följer hygienregler och företagspolicyer och att all utrustning är på rätt plats, gott skick och att inget saknas. Det är även viktigt att målen för hastighet följs, vid avvikelser rapporterar teamledaren detta till avdelningschefen.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan kommunicera, läsa och skriva på engelska. Det är meriterande om du kan prata ryska. Vi ser även att du har grundläggande kunskap i Microsoft Office-paketet och har minst 2 års erfarenhet av en likvärd position. Det är även meriterande om du har erfarenhet av AX-operativsystem och erfarenhet av lager- och/eller livsmedelsbranschen. Lönen är enligt gällande kollektivavtal, den som erbjuds är den som avtalas inom SLA-facket. Det tillkommer även ett lönetillägg för obekväm arbetstid och ev. övertid. Det sker även en löneförhöjning efter en viss arbetstid enligt SLA-fackförordningarna.

Om Vidinge

Vidinge är ett av Skånes mest snabbväxande företag. Vi som arbetar på Vidinge har en gemensam dröm om att kunna förändra sättet vi äter på. Vi vill under de närmaste 10 åren se till att vi dubblar konsumtionen av frukt och grönt i hela Skandinavien. På kort tid har Vidinge skaffat sig en dominerande ställning som leverantör av färdigpackade och skurna sallader, grönsaker och färska måltider på den nordiska marknaden.

Vidinge omsätter idag cirka 670 MSEK och har runt 300 medarbetare. Vi håller till så nära våra grönsaker vi kan, mitt bland grönsaksodlingarna i Norrvidinge, strax norr om Kävlinge, där verksamheten också har sitt ursprung. Nu färdigställer vi en utbyggnad, vilket kommer att öka vår produktionskapacitet väsentligt och självklart även vårt expansionstempo mot marknaden. Hoppas du vill vara med på vår resa! Vi planerar nu att utveckla ett steg i vår produktionsavdelning och letar därför efter fler medarbetare.

Om du är intresserad av denna tjänst, skicka ditt CV på engelska senast den 7 mars till hr@vidinge.se och ange ”Teamledare” i ämnesraden. Vi tillämpar ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vidinge Grönt AB

Placering

Svalöv

Kontaktperson

Vidinge Grönt AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons