Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader till företag i tillväxtresa

Bravura · Norrköping · Ansök senast 6 feb. (Idag)

Heltid

Vill du utvecklas tillsammans med ett företag som befinner sig i stor tillväxtresa i Sverige och har goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du med många kontaktytor och ett högt arbetstempo? Ta då chansen och sök denna tjänst!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget vi söker en teamleader till är från början ett litet familjeföretag som växt till att bli marknadsledare inom deras bransch. Idag är företaget ett framgångsrikt internationellt företag som ett resultat av många års erfarenhet och specialisering, med fokus på service, hållbar verksamhet och flexibilitet. Företaget har sin verksamhet runtom i Europa. De söker nu en teamleader som vill vara med på en stor tillväxtresa i Sverige och som uppskattar ett varierande arbete där man har nära dialog med både kunder och kollegor. Låter detta intressant? Vi berättar gärna mer vid en intervju!

Arbetsuppgifter

I rollen som teamleader agerar du som en brygga mellan företagets kunder och chaufförer. Du har ett övergripande ansvar för planering och arbetar med processen från början till slut och ser till att ge god service till företagets kunder. Du koordinerar chaufförernas rutter så att de på ett så effektivt och klimatsmart sätt kan ta sig runt från kund till kund. Vidare kommer du följa upp med kunden efter chauffören varit där för att se till att upphämtningen utfördes på bästa sätt. Du kommer äga din region och ansvara för kontakt med befintliga kunder och på sikt kommer du även bearbeta nya kunder i regionen och ansvara för att ta kontakt med dessa. Du är även chaufförernas närmsta kontaktperson och följer upp efter de varit hos kunden för att säkerhetsställa att arbetet utförts på ett professionellt sätt. I denna roll händer mycket och ingen dag kommer vara den andra lik!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Obehindrade svenska och engelska kunskaper såväl i tal som skrift
* B-körkort
* God datorvana
* Tidigare erfarenhet av att arbeta i grupp ses som meriterande
* Meriterande med erfarenhet av koordinering, administration och planering

Personliga egenskaper värderas högt inom denna roll och för att trivas i rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga, känna dig bekväm med andra människor och trivas i sociala situationer med många kontaktytor. Som person är du ansvarstagande där du tar stort ägandeskap för dina uppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Du är flexibel i ditt arbetssätt och öppen för förändringar samt har viljan att anpassa ditt arbetssätt de förutsättningar som finns. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare ser du till uppgifters långsiktiga betydelse och konsekvenser och anpassar dina handlingar efter detta. Du har lätt för att fatta både snabba och mer avgörande beslut, även under svåra omständigheter. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta din omgivning.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Mars 2023
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Teamleader, ledare, koordinator, planerare, administration, organisation, heltid, Norrköping, Linköping, kund, ledarskap, rekrytering, uppföljning, logistik

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Norrköping

Dela jobbannonsen