Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader lokalvård, Linköping

Cyklande Städarna i Linköping AB · Linköping · Ansök senast 2 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Cyklande Städarna i Linköping AB är ett lokalt serviceföretag i Linköping som erbjuder klimatsmart städning till konkurrenskraftiga priser. För klimatsmarta transporter använder vi oss av elcyklar. Städmaterial tar vi enkelt med oss med hjälp av cykelväskor och cykelkärror. Vi använder oss självklart av miljömärkta städprodukter och anpassar hela företagets process efter klimat och miljö. Kostnaden andra företag lägger på bilar lägger vi på utbildning av vår personal samt lägre priser till våra kunder. Vår personal får frisk luft och kommer fram med ny energi till nästa kund.

Cyklande Städarna i Linköping AB expanderar och söker nu efter en erfaren Team Leader inom lokalvård.

Som Team Leader kommer du att att arbeta med lokalvård hos våra kunder majoriteten av din arbetstid men även ha administrativa/ledande arbetsuppgifter. I rollen ingår även att vara ställföreträdande för områdeschefen under dess semester. Under dessa perioder kommer arbetet vara främst administrativa uppgifter.

Du skall ha erfarenhet av städning och kunna städa självgående med bra resultat samt vara ett föredöme för dina kollegor. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ansvar eller ledning som t.ex. kundbesök, schemaläggning eller mentorskap.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad, arbetar med kundfokus och tar eget ansvar. Du behöver inte ha tillgång till egen bil eller körkort men får gärna tycka om cykling. För att kunna kommunicera med våra kunder på plats behöver du tal svenska.

Vår personal är viktig för oss. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner samt bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, utbildning, försäkringar mm.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cyklande Städarna i Linköping AB

Placering

Linköping

Kontaktperson

Cyklande Städarna i Linköping AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons