Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader Inside Sales

Td Tech Data AB · Stockholm

·

Ansök senast 26 apr. (8 dagar kvar)

"Är du en målmedveten säljare med goda ledaregenskaper och erfarenhet av IT-branschen är det här rollen för dig!"

Vill du växa vidare inom försäljning och ledarskap inom IT-branschen? Är du en driven person som hela tiden vill utvecklas mer än marknaden? Då är du rätt kandidat för oss!

Plats: Stockholm, Spånga
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse

Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Vi är rankade som nr 90 på Fortune 500®-listan i USA, har 14 500 anställda globalt och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för över tionde året i rad.

Vi är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor norr om Stockholm och lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar. Läs gärna mer på se.techdata.com

Om tjänsten
I rollen som 'Teamleader Inside Sales' kommer du att ansvara för vårt innesäljteam och säkerställa försäljning och servicenivå mot samtliga våra kunder. Du leder och entusiasmerar teamet i det dagliga arbetet och har även egna kunder. Teamet består av såväl kundägande som icke kundägande säljare vars främsta verktyg är telefon, mail och chat.
Arbetsuppgifterna består framförallt av att proaktivt bearbeta våra kunder via telefon och hjälpa dem med offerter, pris- och produktfrågor samt allmän problemlösning. Detta görs i nära samarbete med övrig organisation såsom utesälj/KAM, specialistsäljare inom respektive område, övriga interna funktioner samt våra tillverkare.

Du ansvarar för att säkerställa teamets fokus, aktivitetsnivå och att vi når upp till våra KPIer. Ni jobbar aktivt med att hitta nya affärsmöjligheter samt att löpande hålla dessa och CRM-systemet uppdaterade. Du är driven och strukturerad och är van att projektleda säljinitiativ internt och i samarbete med tillverkare/partner. Du kommer även få ägandeskap över vårt viktiga SMB-segment och säkerställandet av att vi bearbetar och servar dessa kunder på bästa sätt. Du rapporterar till Försäljningsdirektör Sverige.

Vi söker dig som...
För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara målmedveten och drivas av att nå dina egna uppsatta mål. Du ska trivas med ett högt arbetstempo med många olika kontaktytor såväl externt som internt. Du är med andra ord en social individ som tycker att det är kul att arbeta med människor samtidig som du är affärsmässig. Du känner dig trygg i att fatta beslut samt är kreativ i hur vi kan maximera vår försäljning.

Vi söker dig med minst 5 års relevant erfarenhet och du känner dig hemma i IT-branschen. Du är en van användare av CRM-system och det är meriterande om du har arbetat i SAP. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är en van Excelanvändare.

Vi kan erbjuda dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag där ingen dag är den andra lik. Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo och verkar på en utmanande och föränderlig marknad? Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig? Sök i så fall redan idag!

Kontakt
Vid frågor om tjänsten, vänligen maila till rekrytering@techdata.nu

Ansökan
Ansök till tjänsten via vår hemsida. Vi bearbetar ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tech Data - Connecting the World with the Power of
Technology™

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Td Tech Data AB

Placering

Stockholm