Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader Event

Åhus Beach AB · Kristianstad · Ansök senast 30 apr.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Här finns en unik möjlighet att få vara en del av ett av Sveriges största sommarevenemang. Åhus Beach är ett eventbolag som brinner för att skapa minnen för livet. Bolaget driver idag två av Sveriges största idrottsevenemang - Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beachfotboll. Våra värdeord glädje, passion och respekt är med oss i allt vi gör. Vi finns representerade året om på evenemangsstranden i Åhus.

Dina arbetsuppgifter

Som Teamleader hos oss på Åhus Beach kommer du arbeta i en bred roll där du leder, planerar och delegerar arbetsuppgifter till CREW:ets medarbetare. Vidare beställer du bland annat varor, ser till så att allt är påfyllt samt säkerställer att lunchavbyten fungerar. Du fungerar som länken mellan managers och våra sommarjobbare och rycker in där det behövs.

Tjänsten är en säsongsanställning med start 1 juli t.o.m 31 juli. Under denna tid är tjänsten 100%.

Din profil

Vi söker dig som är redo för att ta ett större ansvar och som trivs i en omväxlande och bred roll i en snabbfotad verksamhet. Vi ser det som meriterande om du har haft arbetsuppgifter tidigare där du fått ta ett större ansvar, antingen på en arbetsplats eller som ledare i förening eller liknande.

Du är en prestigelös lagspelare och har inga problem med att rycka in där det behövs för att i nästa stund lyfta blicken och bistå i en mer strategisk fråga. Vi ser gärna att du gillar ordning och reda och arbetar strukturerat, men har inga problem att omprioritera vid behov. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi att du är en relationsskapande person som tycker att kommunikation är A och O. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Meriter: Projektledare/Manager

Läs mer och ansök på vår hemsida: https://career.ahusbeach.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åhus Beach AB

Placering

Kristianstad

Kontaktperson

Åhus Beach AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons