Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamleader-Elektriker på Uponor

Adecco Sweden AB · Surahammar · Ansök senast 8 aug. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en driven person som har förmågan att styra det dagliga operativa arbetet på vår elavdelning? Är du en person som bidrar med härlig energi och har förmågan att motivera andra? Då finns nu en unik möjlighet att få vara med på en spännande utvecklingsresa på Uponor i Virsbo! Passa på att söka tjänsten El-teamleader redan idag!

Om tjänsten
Till underhållsavdelningen med 17 mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en Teamleader som kommer du att styra det dagliga arbetet för elavdelningen. Och rapportera till underhållschef.

I din roll som teamleader kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ansvara för daglig styrning och organisering av teamets dagliga arbete, fatta operativa beslut för sin avdelning. flagga för arbetstoppar, störningar och avvikelser till underhållschef.
  • Planera och bereda olika typer av elarbeten.
  • Genomföra felsökningar och service/ fortlöpande underhåll på produktionsutrustning.
  • Deltaga aktivt i den tekniska utvecklingen, samt vid projektering av ombyggnader och nyanskaffning av maskinutrustning.
Om dig
Arbetsuppgifterna förutsätter att du är en utåtriktad, ansvarstagande och drivande person som är villig att utvecklas inom yrket. Rollen innebär mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper och det ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du har en god ledarskapsförmåga, och trygg i en yrkesroll som innehåller både operativt och ledararbete. och kan därför fördela arbetsuppgifter inom teamet och hjälpa till operativt där det behövs.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
  • Några års erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin.
  • Utbildningsbakgrund inom el- eller automationsteknik, alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Det är meriterande om du:
  • Är auktoriserad AL (auktoriserad lågspänning), eller tidigare ABL, för att kunna inneha elbehörighet (lågspänning) på siten men det är inget krav för att vara aktuell för tjänsten.
  • Tidigare har arbetat som förman/teamledare.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Uponor
Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponors produktionsanläggning i Virsbo är landets största, Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. via ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund Uponor i Virsbo med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Elektriker, teamledare, Gruppledare, arbetsledare elbehörighet, automation, tillverkningsindustri, elavdelning, Uponor, Virsbo, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Surahammar

Kontaktperson

Ulrika Struve

023-70 55 96

Dela jobbannonsen