Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teamchef Supply Chain Halmstad

Lidl Sverige AB · Halmstad

·

Ansök senast 6 apr.

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 200 butiker runt om i Sverige.

Är du en av de som vill vara med och växa tillsammans med oss på Lidl och uppskattar att se människor omkring dig utvecklas? Vi söker nu en lösningsorienterad teamchef till vår varuförsörjningsavdelning i Halmstad. I rollen som teamchef kommer du att leda ett antal personer och ansvara för teamets arbete samt utveckling. Vår varuförsörjningsavdelning i Halmstad har en central roll i att fördela och leverera produkter till regionens 66 butiker. Här optimeras produktbestånden för respektive butik och att Lidl´s färskhetskoncept garanteras. Du kommer tillsammans med en till temachef samt varuförsörjningschef ha en stor påverkan på detta arbete.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vad ingår i tjänsten:

Som Teamchef har du personalansvar för medarbetarna inom till exempel dispocontrolling, färskhet, bakeoff, varuplanering etc. Du lägger stort fokus vid att coacha och stötta dina medarbetare i det dagliga arbetet för att uppnå bästa resultat och självklart bidrar du till en motiverande arbetsmiljö och medarbetarnas utveckling.

Du är ansvarig för några beställningar och din och teamets främsta målsättning är att minska förekomsten av bristartiklar, överbestånd och tillgänglighet i våra butiker. Utöver att planera för alla listade sortimentsartiklar så ingår även i rollen att mängdplanera artiklar för högtider och kampanjer i samarbete med inköpsavdelningen.

Det är också din uppgift att säkerställa en produktiv mottagning av inleveranser. Detta gör du tillsammans med kollegorna på varumottagningen. Gemensamt följer ni upp leverantörers punktlighet, kvalitet och levererade mängder.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du som söker har avslutad akademisk utbildning inom ekonomi gärna med inriktning inom supply chain. Vi ser även att du har minst två års erfarenhet av en liknande tjänst med personalansvar. Det är starkt meriterande med operativ erfarenhet inom detaljhandeln.Du är trygg och har viljan samt förståelsen för att arbeta i ett konceptstyrt företag och ser den formen som en tillgång. Du är en god människokännare och trivs som bäst när du får motivera och inspirera dina medarbetare till att överträffa både sina egna och dina förväntningar. Rollen kräver att du är trygg i ditt ledarskap och du förstår vikten av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål. I ditt arbetssätt är du lösnings- och resultatorienterad och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Rollen förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då våra leverantörer finns över hela Europa. Vi ser det som meriterande om du dessutom har kunskaper inom tyska. Rollen kräver en god datorvana i framförallt Word och Excel.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 6 april 2021. Som en kvalitativ del av rekryteringsprocessen kommer vi att skicka ut tester och en bakgrundskontroll kommer genomföras på slutkandidaten. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobb005@lidl.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lidl Sverige AB

Placering

Halmstad