Jobbsafari är en del avschibsted logo

Team Manager Lön

Randstad · Sundbyberg · Ansök senast 15 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du Aditro Pays nästa Team Manager och vill ta chansen att göra något utöver det vanliga? Använda din kompetens till att skapa, strukturera och driva fram nästa generations lönetjänst? Har du lett eller samordnat grupper tidigare? Har du erfarenhet av lön? Är du intresserad av kunder, ny teknik och vill ta nästa steg i karriären?

Svarar du ja på dessa frågor har vi Sveriges mest intressanta tjänst för dig!

Ansvarsområden

Aditro Pay befinner sig i en stor tillväxtfas! Till vår nystartade avdelning Pay Services söker vi nu en ledare som kan hjälpa oss fortsätta växa. Aditro Pay är en egenutvecklad lönetjänst som ligger i framkant inom lön i Sverige. Till denna grupp söker vi dig som trivs med att leda den operativa verksamheten, tycker att det är roligt att prioritera och fördela arbetsuppgifter samt motivera dina kollegor. Rollen passar dig som vill vara med och bidra till framtidens smarta lönesystem genom att stötta teamets medarbetare i deras utveckling.

 Du kommer bland annat:
  • Vara med och bygga morgondagens lönetjänst med hjälp av smart teknik
  • Aktivt påverka och förbättra vår egen såväl som våra kunders vardag
  • Leda och fördela arbetet inom Pay Services (leverans) och Solutions (implementation)
  • Leda driftmöten med kunder
  • Planera och implementera och leda projekt
  • Rekrytera och bygga ett team av specialister
  • Arbeta med intäkts- och resultatuppföljning
  • Ha roligt på betald arbetstid

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god förståelse för processer och gillar att arbeta utvecklingsinriktat. I din roll som ledare är du prestigelös och kan hantera dina egna arbetsuppgifter samtidigt som du hjälper andra att utvecklas. Du bidrar gärna med konstruktiva idéer och lösningar som leder gruppen och verksamheten framåt. Därtill är du en målinriktad teamplayer med positiv inställning som gärna ser ett långsiktigt samarbete med oss.

Kvalifikationer:
  • Några års erfarenhet av en koordinerande eller ledande position
  • Kundnära verksamheter
  • Systemvana/ IT-vana
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda erfarenheter av att planera och leda projekt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom lön och/eller av arbete med lön gentemot kund, t ex inom outsourcingverksamhet samt du har ett genuint teknikintresse (t ex arbetat med SQL, implementerat nya system etc). 

Ansökan

Observera att ansökan sker via Aditro Pays länk nedan:
https://aditro.com/career/apply/?rmpage=apply&rmjob=315

Aditro Pay hanterar ansökningarna löpande. Sista dag för ansökan är den 15 maj. 

Om företaget

Aditro är ledande leverantör av HR- och lönesystem samt löneoutsourcing i Norden. ’We move the world of HR’ med över 50 års erfarenhet och genom samarbete tillsammans med våra kunder. Idag är vi omkring 600 engagerade medarbetare i Norden som hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera HR- och löneprocesser. Vårt uppdrag är att hjälpa till med att skapa en bättre medarbetarupplevelse genom att göra HR-processer mer moderna och effektiva. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Aditros verksamhet genomsyras av våra värderingar: Leading, Committed, People Centric.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Sundbyberg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons