Jobbsafari är en del avschibsted logo

Team Leader Geoteknik

Ramboll Sverige AB, Stockholm · Stockholm · Ansök senast 1 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Job Description

Vi söker dig som har driv och erfarenhet av ledarskap, som vill utveckla vår verksamhet inom geoteknik. För att frodas och lyckas behövs ett genuint intresse av människor och motiveras av att arbeta i team, leda mot tydliga mål och driva affärer. För nästa steg – klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch och skapa en hållbar framtid.

Teamet består idag av drygt 10 personer och våra uppdrag är oftast nationella, men vi har även internationella projekt i vår portfölj. Uppdragen består av alltifrån tidiga skeden, med skisser och utredningar, till detaljprojektering. Vi arbetar med entreprenörer, offentliga och privata kunder. Teamet för geoteknik bildar tillsammans med teamet för bergenheten Berg och Geoteknik i Stockholm. Vi är inne i en tillväxtfas och ser fram emot många nya spännande uppdrag och kunder.

Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid. Vi kommer fortsätta att jobba med en hybridlösning där vi till största del är på kontoret. Dock vet vi nu av erfarenhet att vi ibland föredrar att jobba hemma och då ska du känna att det är möjligt också.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Rekrytering och utveckling av medarbetare
  • Bygga goda relationer med kunder och skapa nya affärsmöjligheter
  • Arbeta med anbuds- och marknadsarbete
  • Ekonomiskt ansvar
  • Leda och utveckla gemensamma strategier för teamet, enheten och affärsområdet

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

  • Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning
  • Du har erfarenhet av uppdragsledning/projektledning
  • Du skriver och talar flytande på svenska och engelska
  • Du är samarbetsvillig, affärsmässig, positiv och resultatorienterad

Du motiveras av att leverera det som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till Ramboll Transport

Vi är 3200 experter som skapar innovativa och levande stadsmiljöer världen över. Vi utvecklar urbana grönstrukturer för ett bättre stadsklimat och goda förutsättningar för gemenskap, hälsa och trygghet. Vi skapar hållbara transportlösningar där ekonomisk tillväxt och långsiktiga samhällsvinster går hand i hand med människors behov av frihet och närhet. Med vårt breda utbud av tjänster tar vi alltid ett långsiktigt helhetsansvar för de projekt vi är involverade i. Vi arbetar i några av världens största infrastrukturprojekt och är ledande på den nordiska marknaden.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-08-01



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramboll Sverige AB, Stockholm

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ramboll Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons