Jobbsafari är en del avschibsted logo

Team Lead Social Media

Noor Digital Agency AB · Göteborg · Ansök senast 1 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Team Lead Social Media

Noor är en expansiv och engagerad arbetsplats som värnar om ditt välmående och din potential. Du kommer in tidigt i ett snabbt växande bolag och får vara med och påverka bolagets utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Noor bygger ett team med ambitionen att bli Sveriges ledande och mest serviceinriktade digitalbyrå, och du får nu en unik möjlighet att vara med på resan. Vi söker nu en person som vill ta en ledande roll i ett ungt, nytt team som vill vidareutveckla vårt arbete inom Sociala Medier för våra kunder. I rollen som Team Lead Social Media på Noor kommer du bland annat att...

 

·       leda teamets arbete inom sociala medier för våra kunder

·       själv arbeta med bild-, produkt- och videoannonsering i sociala medier för kunder

·       coacha teamet och ge vägledning i kollegors arbete

·       tillsammans med teamet vidareutveckla våra egna sociala medier

 

Vi söker dig som trivs med att arbeta mot mål och gör allt för att uppnå företagets, teamets och dina personliga mål. Då du kommer in i ett växande bolag är det viktigt att du är flexibel och prestigelös.

För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat inom marknadsföring och i synnerhet annonsering på sociala medier. Det är viktigt att du vill ha en ledande roll och trivs med att leda kollegor att nåt teamets gemensamma mål.

För att passa i rollen bör du ha...

·       minst 3 års erfarenhet inom marknadsföring

·       minst 2 års erfarenhet inom sociala medier

·       goda språkkunskaper i både svenska och engelska

·       naturliga ledaregenskaper

 

Vad vi erbjuder 

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du ges utrymme att växa och utforska nya arbetssätt. På Noor får du möjlighet till påverkan på både din egen roll och organisationen som helhet. Som en del av vårt team kommer du få möjlighet att se över befintliga arbetsflöden och komma med förslag på nya innovativa alternativ.

 

Vi är övertygade om att din hälsa och välmående är avgörande för din prestation och trivsel på arbetet. Hos oss har du som anställd flexibla arbetstider, en vecka extra semester och 5000 kr i friskvårdsbidrag.

 

TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.

OMFATTNING: Heltid, men även möjlighet till timanställning finns.

PLACERINGSORT: Göteborg

URVAL: Urval sker löpande.


Om Noor

Noor är en engagerad digitalbyrå med visionen att bli Sveriges ledande och mest serviceinriktade digitalbyrå. Vi har funnits sedan 2015, men har lång erfarenhet inom digital marknadsföring. Idag hjälper vi företag över hela Norden att synas digitalt. Vi är 40 anställda och vårt team består av en härlig mix av kreativa skapare och nördiga SEO-tekniker på fyra orter i landet, från Umeå i norr till Malmö i söder. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Noor Digital Agency AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Noor Digital Agency AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons