Jobbsafari är en del avschibsted logo

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Team Assistant rekryteras till Nordic Capital

Nordic Capital Services AB · Stockholm · Ansök senast 25 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nordic Capital söker nu ännu en Team Assistant som ska supportera Legal teamet. I rollen som Team Assistant är du en del av ett team av assistenter som har ett tätt samarbete med varandra och som tillsammans utgör en central del i bolaget.  

Om Nordic Capital
Nordic Capital is a leading private equity investor with a resolute commitment to creating stronger, sustainable businesses through operational improvement and transformative growth. Nordic Capital focuses on selected regions and sectors where it has deep experience and a long history. Focus sectors are Healthcare, Technology Payments, Financial Services, and selectively, Industrial Business Services. Key regions are Europe and globally for Healthcare and Technology Payments investments.

Since inception in 1989, Nordic Capital has invested more than EUR 19 billion in over 120 investments. The most recent entities are Nordic Capital X with EUR 6.1 billion in committed capital and Nordic Capital Evolution with EUR 1.2 billion in committed capital, principally provided by international institutional investors such as pension funds. Nordic Capital Advisors have local offices in Sweden, the UK, the US, Germany, Denmark, Finland, Norway and South Korea. For further information about Nordic Capital, please visit www.nordiccapital.com

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Team Assistant hos Nordic Capital är:
  • Kalenderhantering i stor utsträckning 
  • Sköta all administration runt resebokningar och utlägg
  • Praktisk och administrativ planering av styrelsemöten
  • Koordinera interna och externa möten
  • I tätt samarbete sköta konsulternas kalendrar i Outlook, samt e-postkorrespondens
I rollen som Team Assistant förväntas du att ligga steget före och arbeta proaktivt och trivas med att arbeta självständigt och ta egna beslut. En stor del av vardagen handlar om att lösa situationer som uppstår ad hoc och se till att konsulternas vardag flyter på väl. För att lyckas i rollen behöver du vara bekväm med att stor del av kommunikationen sker på engelska. 

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll där du tagit stort ansvar och arbetat med hög integritet och noggrannhet. Har du en bakgrund från advokatkontor ses det som meriterande. Du behöver trivas och stimuleras av att befinna dig i ett högpresterande bolag där det händer mycket. Som person har du en hög grad av servicekänsla och är mycket noggrann i allt du tar dig an. Du är duktig på att samarbeta och kommunicera och har förmågan att hålla dig lugn även i mer pressade situationer.

Du är en erfaren och duktig användare av MS Office och kommunicerar väl i det svenska och engelska språket i tal och skrift.  

Vi erbjuder dig
Du erbjuds en professionell och trevlig miljö där det är högt i tak och många stannar länge. Nordic Capital har ett generöst utbud av bekvämligheter som frukost, sociala aktiviteter och sitter i innerstan. Du erbjuds en ambitiös miljö där man kan lära sig mycket och utvecklas i sin roll.   

Ansökan
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Rådande semestertider kan göra att det kommer dröja något med återkoppling från oss men vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.
 
Vi önskar dig en underbar sommar och vi ser fram emot att läsa din ansökan efter semestern!

När du registrerar dig som kandidat hos oss och söker tjänster som OPG annonserar behandlar vi vissa personuppgifter om dig i samband med rekryteringen. Vi behandlar då dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy. För rekryteringen av aktuell tjänst kommer vi, förutom vad som framgår angående behandling av personuppgifter i vår policy, även att lämna ut dina personuppgifter till Nordic Capital för det fall att du blir en av de utvalda slutkandidaterna till tjänsten.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Capital Services AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

OnePartnerGroup Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons