Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tax Manager till internationellt storbolag

Tax Manager till internationellt storbolag

Geely Business Center · Göteborg · Ansök senast 30 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Prestigelös och serviceinriktad Tax Manager till ledande bolag inom fordonsindustrin. På Geely Business Center jobbar du med företagets skatteteam i en miljö som präglas av utveckling och innovation.

Geely är en ledande mobilitetsleverantör med fokus på teknisk innovation och med stort engagemang för hållbar utveckling. Bolaget är ägare till biljättar som Volvo Car Group, Polestar och Lynk & Co med flera. Nu söker Geelys Göteborgsbaserade kompetenscenter Geely Business Center en prestigelös Tax Manager med expertis inom svensk och internationell bolagsbeskattning som vill stärka och upprätthålla affärsmässiga relationer med intressenter inom koncernen.

Dina främsta uppgifter blir att agera rådgivare inom allmänna bolagsskattefrågor. Du kommer jobba med kopplingen mellan redovisning och beskattning, och dokumentation av processer samt effektivisera rutiner för Tax Compliance. En naturlig led i arbetet blir att stödja bolagen i den digitala transformationsresan inom dessa områden. Du är ett stöd i svenska skatteberäkningar och inkomstdeklarationer liksom i kommunikationen med skattemyndigheter och externa rådgivare.

---

Gå in direkt och gör en anonym lönematchning: https://jobnet.se/tax-manager-geely-business-center?utm_source=arbetsformedlingen&utm_medium=annons&utm_content=geely&utm_term=tax-manager

---

Rekryteringen sker via Jobnet.se där du även hittar bilder, videos och mer information om tjänsten och företaget.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Geely Business Center

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Jobnet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons